Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SENCOR SFD 2105WH

4,7 31 értékelés
20 290 Ft

SENCOR SFD 2105WH

Élelmiszer-szárító Sencor

Aszalógép

Fedezd fel a házilag aszalt élelmiszerek kiváló minőségét

Sencor SFD 2105WH

Egyre népszerűbbek a prémium minőségű házi készítésű aszalt élelmiszerek! Magad vásárolhatod meg az alapanyagokat, készítheted elő, amit utána az aszalógépben elkészíthetsz, így kivételes vitamin és rosttartalmú finomságokat élvezhetsz. Ezek olyan értékes tulajdonságok, amelyekkel a boltban vásárolt aszalt termékek ritkán büszkélkedhetnek. Emellett a házi aszalású élelmiszerek íze verhetetlen!

Számos különböző élelmiszert aszalok.

Még az otthoni aszalás is lehet igazán szórakoztató! Sok olyan aszalt élelmiszert kóstolhatsz meg, amit eddig még nem próbáltál ki, és olyan kombinációban készítheted el az ételeket, amilyenben csak megálmodtad. Ehhez járulnak hozzá a méretes aszalótálcák, amelyek alkalmasak a meglehetősen nagy mennyiségű nyersanyagok elhelyezésére. 5 különböző aszalótálcát találsz a csomagban, amelyeket 1 vagy akár 9 szinten is behelyezhetsz aszalásra az egyéni igényeid szerint. Higgy nekem, nagyon jól járhatsz velem, hiszen mindenféle finomsággal töltöm meg az otthonodat.

 Sencor aszalógép

Miket készítek?

Hús - végre megfizethető áron és az általad választott minőségben élvezheted a szárított hús valódi ízét. A neked tetsző pácban aszalom meg az összes hús és halfélét.

Gyümölcsök - az aszalt gyümölcsök minden bizonnyal levesznek a lábadról erőteljes ízükkel, amelyet még az aszalás után is megőriznek. Éppen ezért magában is ideális, egészséges harapnivaló, de kombinálhatod joghurttal, zabkásával, keksszel vagy süteményekkel is. Emellett az aszalt gyümölcsből csodálatos dekorációt készíthetsz az otthonodba.

 Sencor aszalógép
 Sencor aszalógép


Zöldségfélék és gombák - a szárított zöldségeket sokféleképpen felhasználhatod a konyhádban. Fogyaszthatod a klasszikus chips helyett de remekül megfűszerezheted vele az ételeket is.

Fűszernövények és virágok - a gyógynövényeket használhatod tea készítésére, főzéshez, sőt még olívaolajat is ízesíthetsz vele, emellett az házilag készített illóolajokban is megállja a helyét.

Diófélék és magvak - élvezd az ízletes, házilag készített müzlit hozzáadott cukor és más adalékok nélkül. Alkosd meg a saját eredeti müzlidet a diófélék, magvak, datolyák, pelyhek és egyéb aromás fűszerek segítségével, amelyet aztán bátran fogyaszthatsz joghurttal.

Minden felhasználó örömmel fogadja a letisztult kialakítás és az egyszerű működés kombinációját

Igazán kompakt és mutatós ház jellemez, amelyet egy beépített szellőző tesz teljessé. Ez a szellőző keringeti a forró levegőt a különleges kialakítású hálós tálcák között, így a nyersanyagok aszalása teljesen egyenletes minden szinten. Az aszalási hőmérséklet 30-80 °C között van, amelyet a forgógomb segítségével szabályozhatsz. Bekapcsolok, amint elforgatod a gombot. A gyártáshoz csak minőségi anyagokat használtak fel, így biztosan sokáig a hasznodra válok majd.

 Sencor aszalógép

Csendes vagyok és gazdaságos

Lefogadom, hogy nagy örömmel fogadod majd a csendes, csupán 20 dB (A) zajszintnek megfelelő működésemet. Az ételeket több órán keresztül készítem rendkívül energiatakarékos, 250 W-os energiafogyasztással.

 Sencor aszalógép

Műszaki adatok

  • Méretes aszalótálcák
  • Aszalás hőmérséklete 30-80 °C
  • 5 aszalótálca
  • forgógomb
  • akár 9 elérhető szint
  • kevesebb mint 20 dB (A) zajszint
  • beépített ventilátor
  • energiafogyasztása 250 W
Élelmiszer-szárító Sencor

Paraméterek

Díjak

Díjak Díj nélkül

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Aszalógép alakja Kerek
Vezérlés típusa Kézi
Légáramlás Függőleges
Maximális zajszint 20 dB
Motor elhelyezkedése az alsó részben
Aszalógép anyaga Műanyag
Tulajdonságok A lemezek mosogatógépben moshatók, Átlátszó fedél
Teljesítményfelvétel 250 W

Használat

Szárítási lehetőség Húsok, Gyümölcs, Zöldség, Gomba, Gyógynövények, teák, Virágok, Dió, magvak

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet szabályozás

Hőmérséklet szabályozás

Minimális hőmérséklet 30 °C
Maximális hőmérséklet 80 °C

Lemezek

Mennyiség 5 db
Anyag Műanyag
Lemez átmérője 33 cm

Aszalógép méretei és tömege

Magasság 23,5 cm
Átmérő 33 cm
Tömeg 2,6 kg

Díj

Díjak Díj nélkül
Kód:  SENSF210
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SFD 2105WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05