Oldal frissítése

Sencor SES N305S

197 990 Ft

Sencor SES N305S

A Sencor SES N305S egy 305x305 cm-es lógó képernyő , amely könnyen hozzá lehet férni egy falhoz vagy mennyezethez az otthoni vagy üzleti környezetben.A matt fehér képernyő valós színt biztosít, és a nagyméretű képernyőméret lehetővé teszi a nagy közönség számára, hogy nagylátószögű képeket, filmeket vagy prezentációkat élvezzen széles látószögből. A könnyű gyors háttámla megakadályozza a véletlenszerű kontrasztvesztést világítással.
A ruhát elektromosan lehúzhatják egy acélból, fehér lakkozott csőből, amely védelemként szolgál, amikor nem vagy. Alapértelmezés szerint a vezérlő a tápkábelen található, adott esetben a vezeték nélküli távvezérlő is beszerezhető.

Paraméterek

Kialakítás

Vászon típusa Rolós
Kivetítés módja Elülső

A vászon méretei

Képátló 170 " (431,8 cm)
Oldalarány 1:1
Vászon szélessége 305 cm
Vászon magassága 305 cm
Súly 20,8 kg

Szín

Vászon színe Fehér matt vászon
Ház színe Fehér ház
Keret színe Fekete keret
Kód:  WX711h5
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SESN305S
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20