Oldal frissítése

SENCOR SES 7010NP

4,8 20 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SES 7010NP

A megfizethető Sencor SES 7010NP automata kávéfőző nemcsak a nagyszerű kávé készítésével, hanem felhasználóbarát kialakításával is kitűnik. Az egyszerű használatot az érintőgombokkal ellátott LED-panel biztosítja, amelynek kezelését mindenki pillanatok alatt meg tudja tanulni. Szeretsz meginni egy kávét közvetlenül ébredés után? A Sencor SES 7010NP készülékkel 42 másodperc alatt elkészítheted kedvenc italodat. A kávét 19 bar nyomáson készíti el. A forrázó egység kompakt mérete szabadalmaztatott technológiát rejt és mosogatógépben is mosható.

A SENCOR SES 7010NP automata kávéfőző főbb jellemzői

  • Kávékészítési idő - akár 42 másodperc
  • Nyomás 19 bar
  • Csészevilágítás
  • Figyelmeztet a víztartály feltöltésének, a kávébab feltöltésének és a zacctartály ürítésének szükségességére
  • Automatikus öntisztító funkció

A SENCOR SES 7010NP mindenkit megörvendeztet

A kávéfőző számos okos funkcióval büszkélkedhet - egy gombnyomással indítható Espresso és Lungo program vagy forró víz adagolás americana vagy tea készítéséhez. A SES 7010NP automata kávéfőző darálója rozsdamentes acélból készült és precíz darálás jellemzi. A darálás durvasága öt fokozatban állítható, így bárkinek könnyen készíthetsz kávét. A kávétartályba legfeljebb 150 gramm kávébabot tehetsz. A víztartály kapacitása 1,1 liter. A vízmelegítést ezután egy kifinomult fűtőrendszer, a Thermoblock biztosítja. Természetesen állítható magasságú kávéadagolóval, a csészemérethez igazodó memóriafunkcióval és az erősebb kávéhoz szükséges előforrázó rendszerrel is rendelkezik.
További információk:
Zajszint:
Max. 70 dB
A tápkábel hossza:
95 cm


Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Automata
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 470 W
Szivattyú nyomása 19 bar
Víztartály űrtartalma 1,1 l

Méret & súly

Mélység 41 cm
Szélesség 18 cm
Magasság 31,5 cm
Tömeg 7,8 kg

Szín

Szín Fekete, Ezüst
Kód:  SENNP701
Termékszám:  SES 7010NP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20