Oldal frissítése

Sencor SES 2010 BK

4,4 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SES 2010 BK

El sem tudja képzelni egy nap anélkül, kedvenc kávé? Sencor bemutatja kiváló tőkeáttétel espressovar hogy lenyűgözi nemcsak az ára, hanem a modern design. Pillanatokon belül, így csak fel két csésze kávét egyszerre. A tervezés elfér minden konyhában, ahol meg fog tenni a kedvenc társa minden nap. 

gyakorlati segítséget

Kávé készül nyomása alatt 15bar, biztosítva a kiváló eredményt, amivel nagyon elégedett lesz. Ez egy nagy 1,2 literes víztartály, így nem kell, hogy töltse fel a vizet olyan gyakran. Forró gőz, majd készítsen finom és tökéletesen felvert tej cappuccino vagy a latte macchiato. A fúvóka is lehet kapcsolni, hogy egy mód a meleg víz, így könnyen teát főzni. Egyéb szolgáltatások közé egy speciális területe a felmelegedés csésze, amelyen keresztül az előmelegített csésze kávé és kellemesen így tovább megtartja hőmérsékletét. Kérjük, extra helyet tárolására nagy csésze. Minden, ami van kéznél plusz helytakarékos a vonalon.       

legfontosabb jellemzői

  • Leverage espressovar a modern design
  • Kiváló ár / teljesítmény arány
  • Rozsdamentes acél szűrő, egy vagy két csésze
  • Funkció gőz- / forróvíz
  • Kivehető csepptálca a könnyű tisztítás
  • Kályha fűtési rendszer

Egyszerű jó

A tényleges használat a készülék nagyon könnyű, és képes kezelni mindenkit. Egyszerűen öntsük a tartályt tiszta vízzel, helyezze a kart a képernyőn egy vagy két csésze, tele őrölt kávé és egy gombot, hogy elindítsa a folyamatot. Ez Šikula és mentse el az energia, mert miután 30minutách inaktivitás, a készülék automatikusan készenléti állapotba kapcsol, és miután 90minutách teljesen kikapcsol. 

Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Karos
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 460 W
Szivattyú nyomása 15 bar
Víztartály űrtartalma 1,2 l

Funkciók

Általános funkciók Két csésze készítése egyszerre

Felszerelés

Italkészítés Csészemelegítés

Méret & súly

Mélység 32 cm
Szélesség 29 cm
Magasság 33 cm
Tömeg 3,97 kg
Kód:  EAV4143a
Termékszám:  SES2010BK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10