Oldal frissítése

SENCOR SDH 3028WH

5 2 értékelés
98 990 Ft

SENCOR SDH 3028WH

Ez az előnyös Sencor páramentesítő könnyen segít, ha túl magas a benti levegő páratartalma, ami ugyanis gyakran eredményezheti a nedves falak és a baktériumok elszaporodása mellett a penész kialakulását is. Ez a hordozható Sencor elektromos párátlanító 89 m² alapterületű lakáshoz javasolt. A maximális teljesítményét 30 l/nap páramentesítő kapacitása bizonyítja. 6 l térfogatú folyadékgyűjtő tartálya segítségével bátran használhatjuk akár tovább is anélkül, hogy a folyadékot ki kellene ürítenünk. Nagy előnye, hogy maximálisan 43 dB-t bocsát ki működés közben, így nyugodtan használhatjuk akkor is, ha otthon vagyunk.

Páramentesítő SENCOR SDH 3028WH ...

A praktikus SENCOR SDH 3028WH páramentesítő alapvető jellemzői

  • Ezen Sencor páramentesítő segít, ha otthonunkban túl magas a páratartalom
  • Páramentesítő kapacitása 30 l/nap
  • Ajánlott szobaméret 89
  • A kondenzvízgyűjtő tartály kapacitása 6 l
  • A maximális zajszint 43 dB
  • A minőségi Sencor párátlanító funkciói: teljesítmény szabályozás, időzítő, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző, érintőpanel, auto-defrost és automatikus újraindítás
  • A páramentesítő tömege 15,3 kg

SENCOR SDH 3028WH légszárító gép egyéb fontos funkciói

Ez az ügyes Sencor párátlanító időzítővel rendelkezik, amelyen a lehetőségeink szerint kiválaszthatjuk, hogy a készülék mikor lépjen működésbe. A teljesítményt képesek vagyunk könnyedén mérsékelni vagy növelni, és ennek hála vezérelni az elektromos áramfogyasztást és a zajszintet egyszerre. Ez a hasznos Sencor párátlanító készülék érintőpanellel van ellátva a könnyebb kezelés érdekében. Az automatikus újraindítás funkció lehetővé teszi az utolsó használt beállítás újbóli elindítását hirtelen leállás esetén. Lehetőségünk van ruhák szárítására is a speciális turbó üzemmódnak köszönhetően. A páramentesítő jelzést küld, és automatikusan kikapcsol, miután megtelt a víztartály. Az auto-defrost funkció lehetővé teszi, hogy a készülék megbízhatóan működjön még hideg környezetben is.

Paraméterek

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 30 l/nap
Ajánlott szobaméret 89 m2
Tartály térfogata 6 l
Maximális zajszint 43 dB
Tömeg 15,3 kg

Funkciók

Funkció Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Automatikus párátlanítás, "Turbo" rendszer ruhák szárításához, Megtelt tartály jelző, Érintőpanel, Auto-Defrost, Automatikus újraindítás

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország
Kód:  SENodv83
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SDH 3028WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20