Oldal frissítése

SENCOR SDH 1028WH

64 990 Ft

SENCOR SDH 1028WH

A hasznos Sencor párátlanító remek megoldást jelent, ha otthonunk páratartalma túlságosan magas, ami rendkívül gyakran eredményezheti nem csak a falak nedvesedését, hanem a penészképződést is. Ez a mozgatható Sencor páramentesítő 35 m² alapterületű lakáshoz, irodához vagy műhelyhez javasolt. A kielégítő teljesítményét 10 l/nap páramentesítő kapacitása tanúsítja. 1,5 l térfogatú kondezvíz tartályának hála bátran használhatjuk itt-ott anélkül, hogy a folyadékot ki kellene ürítenünk. Egy másik fontos előnye, hogy maximum 43 dB-t bocsát ki, szinte hangtalan működése közben, így minden probléma nélkül működtessük akkor is, ha otthon vagyunk.

Páramentesítő SENCOR SDH 1028WH ...
Páramentesítő SENCOR SDH 1028WH ...

A praktikus SENCOR SDH 1028WH párátlanító legfontosabb paraméterei

  • A praktikus Sencor párátlanító csökkenti a penészképződés és baktériumok elszaporodásának esélyét
  • Páramentesítő kapacitása 10 l/nap
  • Ajánlott helyiségméret 35
  • A vízgyűjtő edény kapacitása 1,5 l
  • A kibocsátott zajszint legfeljebb 43 dB
  • A hasznos Sencor páramentesítő további funkciói: teljesítmény szabályozás, időzítő, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző, érintőpanel, auto-defrost és automatikus újraindítás
  • Teljes súlya 9,1 kg

SENCOR SDH 1028WH páramentesítő egyéb fontos tulajdonságai

Ezen Sencor párátlanító készülék automatikus időzítővel felszerelve készül, amely segítségével a lehetőségeink szerint adhatjuk meg a készülék elindulásának pontos idejét. A teljesítményt könnyedén tudjuk növelni és csökkenteni, és ennek hála kordában tartani az energiafogyasztás és a zajszintet egyidejűleg. Eme Sencor páramentesítő a könnyű kezelés érdekében érintőpanellel rendelkezik. Az automatikus újraindítás funkció visszaállítja az utolsó beállítást hirtelen áramszünet esetén. Lehetőségünk van ruhák szárítására is a speciális turbó üzemmód segítségével. Ha a páramentesítő víztartálya megtelt, akkor egy szignál lejátszása után automatikusan leáll. Az auto-defrost funkció lehetővé teszi, hogy a készülék megbízhatóan működjön még hideg környezetben is.

Páramentesítő SENCOR SDH 1028WH ...

Paraméterek

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 10 l/nap
Ajánlott szobaméret 35 m2
Tartály térfogata 1,5 l
Maximális zajszint 43 dB
Mobilalkalmazás Igen
Tömeg 9,1 kg

Funkciók

Funkció Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Automatikus párátlanítás, "Turbo" rendszer ruhák szárításához, Megtelt tartály jelző, Érintőpanel, Auto-Defrost, Automatikus újraindítás

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország
Kód:  SENodv69
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SDH 1028WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10