Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SENCOR SDH 1020WH

4,1 22 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SDH 1020WH

Sencor | Párátlanító SDH 1020WH

Sencor | Páramentesítő | SDH 1020WH

Próbáld ki az új SDH 1020WH páramentesítőt a Sencor-tól

Sencor SDH 1020WH

Megbízható segédeszközt keresel a pince, a padlás, a nyaraló vagy az otthonod páramentesítéséhez? Akkor örülök, hogy rám találtál. A Sencor márka SDH 1020WH névre keresztelt hatékony páramentesítő készüléke vagyok remek teljesítménnyel. 24 óra alatt megbízhatóan szabadulok meg 10 liter felesleges nedvességtől egy 31 m2-es helyiségben. Ezzel eredményesen előzöm meg a különféle penészek kialakulását, sőt, hogyha megfelelő helyet találsz számomra, általam gyorsabban száradhatnak a kimosott ruhák is. Komfortos méretekkel érkezem, így pont oda helyezhetsz el, ahol szükség vanrám.

Kétféleképpen működöm

Két hatékony üzemmódot nyújtok. Az első a 2,1 literes kondenzvíz tartály, amellyel normál használat esetén 24 óráig vagyok üzemképes a tartály cseréje nélkül. Akkor is kihasználhatod a képességeimet, amikor egy magas páratartalmú helyiséget gyorsan és hatékonyan szeretnél páramentesíteni. Ehhez csak annyi a dolgod, hogy rögzítesz egy lefolyóhoz, és máris megkezdődhet a folyamatos működésem.

Sencor | Páramentesítő | SDH 1020WH
Sencor | Páramentesítő | SDH 1020WH

Az intelligens módokkal óramű pontossággal dolgozom

Habár már tájékoztattalak az alapvető jellemzőimről, mint például a páramentesítés helyiségének ideális mérete, a teljesítményem, a tartályom mérete illetve a folyamatos működés lehetősége, most mégis bemutatnám az üzemmódok és funkciók előnyeit néhány mondatban.
2. A beállított páramentesítő teljesítmény megőrzése
Állítsd be azt a páraszintet, amely leginkább megfelel számodra! A szabályozás könnyű, 35-85% között választhatod ki az értéket 5%-os lépcsőkben haladva.
3. Elektronikus időzítő
Természetesen rendelkezésedre áll az elektronikus időzítő is a ki- és abekapcsolás lehetőségével akár 24 óra után. Az időzítővel csak abban az időtartamban dolgozok, amelyet beállítasz számomra.


Kövesd nyomon az otthonod páratartalmát

Velem nem szükséges a bonyolult beállításokkal bajlódnod. Az intuitív gombokkal leszek a segítségedre. Emellett a Sencor ellátott egy páraszint-mutatóval is, ennek köszönhetően mindig látni fogod, hogy milyen a páraszint az otthonodban. Élvezd az átlátható kezelésemet minimális energiafelhasználással, amely csupán 340 W.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Sencor | Páramentesítő | SDH 1020WH

Csendes és biztonságos működést biztosítok

Élvezd a zavartalan alvást a szobában, ahol a lehető legkényelmesebben pihenhetsz. A páramentesítés közben csendben dolgozom, a zajszintem nem haladja meg az 54 dB-t (A), így valóban békésen aludhatsz vagy pihenhetsz. A biztonság tekintetében is számíthatsz rám. Automatikusan kikapcsolok, amikor a tartály megtelt, illetve automatikus fagyásgátló üzemmóddal is rendelkezem.

Műszaki adatok

  • Páramentesítési kapacitása 10 l / 24 óra
  • Csendes működést nyújt - 54 dB (A)
  • Áramkimaradás után automatikusan elindul
  • Vezérlőpult digitális kijelzővel
  • Automatikus fagyásgátló funkció
  • Emellett elősegíti a ruhanemű hatékony szárítását
Sencor | Párátlanító SDH 1020WH

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 10 l/nap
Ajánlott szobaméret 31 m2
Tartály térfogata 2,1 l
Maximális zajszint 54 dB
Mobilalkalmazás Alkalmazás nélkül
Tömeg 11,3 kg

Funkciók

Funkció Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Anti-Freeze, Kijelző, Automatikus kikapcsolás
Kód:  SENOD609
Termékszám:  SDH 1020WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15