Oldal frissítése

Sencor SCT 4056MR

4,4 30 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SCT 4056MR

Az elegáns és kiváló minőségű Sencor SCT 4056MR autórádió 4 x 40 W maximális kimeneti teljesítménnyel és hagyományos CD lejátszó nélkül készül, helyette USB felületet kapott a pendrive-nak, illetve SD és MMC kártyaolvasót. Az MP3 és a WMA zenék mellett az RDS rádión is hallgathatod az előre beállítható 18 FM és 12 AM csatornát. A zenehallgatás még kellemesebb lesz az ID3 Tag ekvalizátornak és a basszuskiemelő funkciónak köszönhetően. Az egyéb lejátszókat a klasszikus AUX bemenethez csatlakoztathatod.

A rádió kifinomult kijelzőjén digitális óra jelenik meg, és a válaszható színű (piros, rózsaszín, lila, kék, cián, zöld) háttárvilágítás segít abban, hogy mindent jól és tisztán láss, még éjszaka is. Az előlapi AUX (3,5 mm-es jack) bemenet line-out erősítőt (Cinch) és integrált ISO-DIN csatlakozót kapott. Az előlap könnyen levehető, így magaddal viheted, amikor kiszállsz az autóból.

A Sencor gyártó neve garancia a kiváló minőségre. Elektronikai termékek széles skálája mellett autórádiókat is forgalmaznak, amelyek a megfizethető ár mellett nagyszerű teljesítménnyel és magas színvonallal büszkélkedhetnek. Ha a Sencor SCT 4056MR autórádió mellett döntesz, akkor az utad a lehető legmenőbb és olyan élvezetes leszi, mint ezelőtt még soha.
  Műszaki adatok
USB bemenet + SD/MMC kártyahelyKimeneti teljesítmény legfeljebb 4 x 40 WRDS (PTY, AF, TA, PI, PS)PLL FM/AM tuner, 18 előre beállított FM, 12 előre beállított AM csatornaMP3, WMA, ID3 Tag equalizer, bass boostDigitális óraÁllítható színű háttérvilágítás (hat színben - vörös/rózsaszín/lila/kék/cián/zöld)Levehető előlapElőlapi AUX bemenet (RCA)Kimenet erősítő vonalszintű kimenet (RCA)Integrált ISO csatlakozóTápegység 13,8 V (10,8-15,6 V)Tömeg: 1,1 kg
 

Paraméterek

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül
Csatlakozók USB, AUX / Line IN, ISO
Memóriakártya olvasó SD, MMC

Felszerelés és funkció

Tulajdonságok RDS, Levehető előlap
Támogatott formátumok MP3, WMA

Rádió

Tunerek FM

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő 4×40 W

Méretek

Rádió mérete 1 DIN
Szélesség 178 mm
Magasság 50 mm
Mélység 192 mm
Kód:  JN220b6b
Termékszám:  SCT 4056MR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20