Oldal frissítése

Sencor SCT 4055MR

4,0 18 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SCT 4055MR

Az ügyes és minőségi Sencor SCT 4055MR autórádió maximális kimeneti teljesítménye 4 x 40 W. Nem rendelkezik klasszikus CD lejátszóval. A lejátszót az USB csatlakozó, amelyhez flash drive-ot csatlakoztathatunk, valamint egy SD és MMC memóriakártya-olvasó helyettesíti. Az MP3 vagy WMA formátumú zenefájlok mellett rádiót is hallgathat. A rádió RDS funkcióval rendelkezik. Az FM állomások közül 18-at, míg az AM esetében 12-t menthetünk el. A zenehallgatást még élvezetesebbé teszik a hangszínszabályzó ID3 Tagjei, és a basszus kiemelő. A további zeneforrásokat a klasszikus AUX bemenethez csatlakoztathatja.
A kidolgozott kijelzőn egy digitális óra és gombok találhatóak. A háttérvilágítás színe állítható (hat szín közül választhat - RED/ PINK/ PURPLE/ BLUE/ CYAN/ GREEN). A vezérlőelemek így átláthatóak és jól láthatóak még éjszakai vezetés közben is. A készülék elején egy vonalbemenet (3,5 jack) van, továbbá Line-Out (Cinch) erősítő kimenettel, integrált ISO csatlakozóval és előlappal rendelkezik, amelyet könnyen eltávolíthat és magával vihet, amikor elhagyja az autót.
Már maga a gyártó neve, a Sencor is garancia az elsőosztályú minőségre. Széleskörű elektronikai cikkei sorában most új autórádiók kaptak helyet, amelyek elérhető árral, kiváló teljesítménnyel és nagyon jó minőségű felszereléssel tűnnek ki. A Sencor SCT 4055MR autórádió autóútját maximális mértékben kellemessé teszi. Teljes szívéből élvezni fogja az utazást, úgy, mint még soha!
  Műszaki adatok
USB csatlakozó + SD/MMC memóriakártya-olvasóKimeneti teljesítmény: max. 4 x 40 WRDS (PTY, AF, TA, PI, PS)PLL FM / AM tuner, 18 állomás menthető az FM, 12 az AM esetébenMP3, WMA, ID3 Tag, hangszínszabályzó, basszusok kiemeléseDigitális óraÁllítható színű háttérvilágítás (hat szín - RED/PINK/PURPLE/BLUE/CYAN/GREEN)Levehető előlapVonalbemenet (RCA) elölVonalkimenet (RCA) erősítőreIntegrált ISO csatlakozóTápfeszültség: 13,8 V (10,8-15,6 V)Tömeg: 1,1 kg

Paraméterek

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül
Csatlakozók USB, ISO
Memóriakártya olvasó SD, MMC

Felszerelés és funkció

Tulajdonságok RDS, Levehető előlap
Támogatott formátumok MP3, WMA

Rádió

Tunerek FM

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő 4×40 W

Méretek

Rádió mérete 1 DIN
Szélesség 182 mm
Magasság 53 mm
Mélység 192 mm
Kód:  JN220b6a
Termékszám:  SCT 4055MR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20