Oldal frissítése

Sencor SCR 2100FHD

3,5 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SCR 2100FHD

Az SCR 2100 menetrögzítő kamera elérhető áron biztosítja a balesetek vagy egyéb, kellemetlen helyzetek dokumentálását. Nagy felbontású felvételt készít, G-érzékelővel, parkoló mód funkcióval és mozgásérzékelővel is rendelkezik. A kamera széles, 120°-os látószögben rögzít, és az IR LED fénynek köszönhetően éjjel is használható. A kamera egy vékony, acél vázban helyezkedik el, tartozik hozzá egy üvegre rögzíthető tartókonzol és egy adapter. Mindössze a micro SDHC memóriakártyát kell külön megvásárolni a felvételek tárolására. Egy 2,7" kijelzővel látták el, többnyelvű OSD menüvel rendelkezik.


Sencor SCR 2100FHD

Minden, ami szükséges

Többé nem kell a kint leparkolt autó biztonságát féltened, a parkoló üzemmód éberen figyeli helyetted is. Bármilyen ütközést érzékel, és azonnal bekapcsolja a felvételt. A G-érzékelő a modern fedélzeti kamerák nélkülözhetetlen eszköze, amely ütközés esetén azonnal lezárja a felvételt. A G-szenzornak köszönhetően a bizonyító felvételt biztos helyen tudhatod, senki és semmi sem törölheti le, vagy írhatja felül azt. Sőt, az ütközés pontos idejét is rögzíti.

A kamera folyamatosan, vagy 3/5/10 perces intervallumokban rögzíthet. Minden egyes intervallum befejeződése után új mappát nyit. Ha megtelik a memóriakártya, a régebbi felvételek az újakkal íródnak felül.


További előnyök

A kamerával fényképeket is készíthetsz. A sorozatfotó funkcióval egyszerre 5 fényképet is készít egy gombnyomással. Így gyönyörű képeket fényképezhetsz menet közben a tájról, vagy kiválaszthatod a legjobban sikerült fotót. Szükség esetén aktiválhatod az automatikus kikapcsolás funkciót is, amelynek köszönhetően a kamera huzamosabb inaktivitás után magától kikapcsol.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Bemenetek és kimenetek

Audio/Video HDMI

Csomag tartalma

Csomag tartalma USB kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Tartó

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD, micro SDHC
Belső memória 0 MB (0 GB)
Támogatott formátumok JPEG
Támogatott video formátumok AVI, MPEG
SD kártya max. méret 32 GB

Méretek és tömeg

Tömeg 0,25 kg
Szélesség 8,7 cm
Magasság 5,3 cm
Mélység 2,9 cm

Látószög 120 °
Érzékelő felbontása 1,3 Mpx
Kijelző mérete 2,7 "

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása Full HD (1920×1080)
Videó-hangbeállítás Mono

Típus és funkció

Típus Autóba
Jellemzők Vezeték nélküli

Elemek

Tápellátás típusa Akkumulátor
Akkumulátor-kapacitás 300 mAh
Kód:  GK419x2
Termékszám:  35047269
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05