Oldal frissítése

Sencor SCP 5405WH

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SCP 5405WH

Próbálj ki igazi finomságokat a konyhádban ennek az indukciós főzőlapnak a segítségével. . Ezzel a készülékkel  nagyon olcsón és gyorsan tudsz majdnem minden fogást elkészíteni. Az indukciós rendszernek köszönhetően az összes hő közvetlenül az ételbe jut és az edény többi része hideg marad. Ez lehetővé teszi, hogy akár  50 százalékkal is több energiát tudj megtakarítani  és 60 százalékkal több időt tudj megspórolni  főzés során.

Üvegkerámia felületét nagyon gyorsan és könnyen tisztán tarthatod.  A készülék felső részén két főzési zóna található, átmérőjük egyenként 145 mm és 167 mm.  A nagy  LCD számkijelző segítségével kiválaszthathatod a kívánt hőmérsékletet. A hőfokszabályzás 60 - 240 °C között történik , és 10 előre beállított főzőfokozat között lehet választani. Alapértelmezett fogyasztása 200 W és 1600 W között van. A készülék egy időzítővel van ellátva  a késleltetett kikapcsolás aktiválásához, 1 - 180 perc között.

A készülék több biztonsági funkcióval is rendelkezik. A beépített túlmelegedés védelem mellett továbbá, egy tisztán kivehető hangjelzés jelzi, ha edényt helyezel a főzőfelszínre.  A tűzhely automatikusan kikapcsolja magát két óra inaktivitás után. A tűzhely méretének köszönhetően nagyon könnyen szállítható . Csúszágátló talpak biztosítják az  abszolút stabilitás még a főzési idő után is.

Méretek:
600 × 310 × 71 mm

Tömeg:
4,5 kg

Legfontosabb jellemzői: 

  • Kisméretű tűzhely kényelmes kialakítással 
  • Egyszerű működtetés LCD kijelzővel
  • Bőséges hely a két főzőzónának köszönhetően
  • Integrált túlmelegedés elleni védelem
  • Csúszásgátló talpak 
 

Paraméterek

Főzőlap típusa

Főzőlap típusa Indukciós, Elektromos

Tulajdonságok

Tányérok száma 2 db
Tányér átmérője 16,7 cm

Méret

Mélység 31 cm
Szélesség 60 cm
Magasság 7,1 cm
Kód:  EAT5301h
Termékszám:  SCP5405WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10