Oldal frissítése

SENCOR SBU 7870GG szuper vákuumos mixer Vitamin+

4,7 55 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SBU 7870GG szuper vákuumos mixer Vitamin+

Vákuumos mixer

Vákuumos mixer

Sencor SBU 7870GG vákuumos mixer vagyok és a teljesítményem 1 500 W

Sencor SBU 7870GG

Hét hatékony programmal rendelkezem, amelyekkel sok mindent összemixelek. SBU 7877GG vákuumos mixer vagyok és a Sencor vákuumos mixelési technológiával látott el, valamint képes vagyok 28 000 fordulatszámot elérni percenként. Összességében egy tökéletes segítő vagyok, aki az 1 500 W-os teljesítményével és a funkcióival gazdagabbá teszi a háztartásokat. Ráadásul kilenc elegáns, fémes színváltozatban vagyok kapható.

Speciális vákuumos egységem van

Készítsd el a kedvenc italodat, amelyet a munkahelyeden is szuper frissen fogyaszthatsz el. Képes vagyok vákuumos mixelésre. Mit jelent ez valójában? Speciális vákuumos egységgel rendelkezem, amellyel a bekapcsolás után kiszívom a levegőt a tartályból, majd ezután összemixelem az alapanyagokat. A vákuum néhány órán keresztül frissen tartja az élelmiszereket. Nincs oxidáció és nem vesznek el a vitaminok vagy az ásványi anyagok. Így az ital még néhány óra után is ugyanolyan friss marad, mint amikor összemixelted.

Vákuumos mixer
Vákuumos mixer

A Sencor® Nutri Smart Blending technológiával látott el

A Sencor® Nutri Smart Blending technológiával optimalizálom a hét előre beállított programomat. A Pulse gombnak köszönhetően még a nehéz alapanyagokat is nagyon rövid idő alatt feldolgozom.
1. Smoothie
2. Nutri Blend
3. Extra Smoothie
4. Soup/Saute
5. Ice Crash
6. Flour/Nuts
7. Pulse


Mi az a multiciklonos mixelés?

A kicsi és a nagy tartály kifinomult kialakítása lehetővé teszi számomra a legjobb munkát. A tartályok tartós késegységgel és egyedi barázdás szerkezettel rendelkeznek, amelyről jól visszaverődnek az alapanyagok. Így 60%-kal jobb eredményeket biztosítok, mint a hagyományos mixer.

Vákuumos mixer
Vákuumos mixer

A feldolgozási folyamatot megkönnyítik az 1,5 l-es és a 0,7 l-es tartályok

A tartályok kiváló minőségű TRITÁN műanyagból készültek, amely rendkívül tartós, nem nyeli el a szagokat és BPA-mentes. A tartályok kiválóan alkalmasak a vákuumozásra, ha kisebb vagy nagyobb mennyiségű friss italt szeretnél eltárolni. A csomagolásomban egy 1,5 l-es fő és két 0,7 l-es hordozható tartályt találsz.

8 kiváló minőségű, titán felületű, rozsdamentes acélból készült kés

A kések kidolgozásának minősége nem véletlen. A rozsdamentes acél és a titán felület kombinációja még akkor is minimalizálja a vitaminok, az ásványi anyagok és a rostok elvesztését, ha nem használom a vákuumos egységet. Velem mindig 100%-os minőségű italokat fogyaszthatsz!

Vákuumos mixer

Műszaki adatok

  • 7 program a mixeléshez
  • Multiciklonos mixer
  • 28 000 fordulatszám/perc


  • Csökkenti az oxidációt
  • Mérsékli a tápanyagok oxidációját
  • Megelőzi az enzimek vesztését

Vákuumos mixer

Paraméterek

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény 1 500 W
Maximum fordulatszám 28 000 ford/perc
Sebességfokozat 1

Tulajdonságok

Alkalmas Smoothiehoz, Jégtörésre
Funkciók Mixelés levegővel való érintkezés nélkül, Pulzáló funkció, Előre beállított programok
Tartály térfogata 1,5 l
Edény anyaga Tritán

Kiegészítők

Kiegészítők Hordozható palack
Tárolók száma 3 db
Kód:  SENMV864
Termékszám:  SBU 7870GG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05