Oldal frissítése

SENCOR SBR 2000SS

5 2 értékelés
Leárazás
45 890 Ft

SENCOR SBR 2000SS

Jó lenne otthon elkészíteni a vacsorára vagy reggelire szánt ropogós, házi pékárut? A(z) SENCOR SBR 2000SS kenyérsütő hasznos segéd lesz a konyhában. Komoly pozitívuma, hogy képes akár 900 g tésztával is dolgozni. Funkciói közül nem hiányozhat a késleltetett indítás sem, így könnyedén megtervezheted mikor készüljön el a kenyér. A készülék gondoskodik a már megsült vekni melegen tartásáról is. Rövid idejű áramszünet esetén a sütőedény folytatni tudja a félbehagyott programot, és annyival meghosszabbítja a futási idejét. A hangjelzés mindig időben figyelmeztet a sütési folyamat állapotáról. A tapadásmentes felületnek köszönhetően semmi sem fog leégni. Egy praktikus kijelzőt is rejt magában, ami kényelmes kezelést biztosít. A sütést akár többször is ellenőrizni tudjuk a fedőn lévő ablakon keresztül. Továbbá, a héj átsütésének fokozata állítható. A(z) Sencor kenyérsütőgép 23 programbeállítással rendelkezik. Ezzel a modellel gluténmentes és diabetikus pékáru is készíthető. Sőt még, lekvár készítésére is alkalmas. A csomag az alábbi kiegészítőket tartalmazza: mérőedény, kampó és kanál.

A(z) SENCOR SBR 2000SS kenyérsütő legfontosabb jellemzői

  • A(z) Sencor készülékének lenyűgöző funkciói: késleltetett indítás, hőmérséklet megtartása, memória áramszünet esetére, hangjelzés, tapadásmentes felületű edény, kijelző, kémlelőnyílás a tetőn és joghurtkészítő
  • Ezüst színe feldob minden konyhát
  • Segítségével mindig friss kenyér és pékáru lehet az asztalon
  • A héj átsütésének fokozata testre szabható
  • Ezzel a modelltípussal gluténmentes pékáru is készíthető
  • Lekvár készítésére is tökéletes
  • Teljesítmény: 550 W
  • A rendelkezésre álló programbeállítások száma: 23

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 550 W
Töltet tömege 900 g
Tulajdonságok Kijelző, kémlelőnyílás a tetőn, Tapadásmentes felület

Funkciók és programok

Funkciók Késleltetett indítás, Hőmérséklet megtartása, memória áramszünet esetére, Hangjelzés, Héj színének beállítása
Programok száma 23
Különleges programok Gluténmentes kenyér, Dzsem, Joghurt, Lekvár

Kiegészítők

Kiegészítők Mérőedény, Kampó, Kanál

Szín

Szín Ezüst
Kód:  SENDP655
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SBR 2000SS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20