Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SENCOR SBL 7177CH

4,4 199 értékelés
17 790 Ft

SENCOR SBL 7177CH

Automata smoothie mixer

Automata smoothie mixer

Smoothie mixer vagyok 800 W teljesítménnyel

Sencor SBL 7177CH

Két előre beállított programmal turbózom fel a teljesítményemet. A Sencor a megjelenésemre is gondolt, amely minden háztartás remek dísze lehet. 9 metál színben érkezem, amelyek mindegyike nagyszerű, így mindenki megtalálhatja a számára tetszetős színt.

45 másodperces Soft program

A gyümölcsök és zöldségek bármilyen kombinációjából ízletes smoothie-t készítek, emellett tökéletesen turmixolok össze bármilyen tejes vagy proteines italt.

Automata smoothie mixer
Automata smoothie mixer

60 másodperces Hard program

Játszi könnyedséggel megbirkózom a gabonafélékkel, magvakkal, hüvelyesekkel, lisztté őrlöm őket. A fás zöldségeket is tápláló reggelivé vagy köretté alakítom. Mindeközben nem szükséges a kapcsológombot nyomva tartanod! Mindent megjelenítek a LED jelzőfénnyel és automatikusan kikapcsolok, amikor a program véget ér.


A maximális teljesítmény mellett a biztonság is fontos

A lábaimon található tapadókorongokkal biztosíthatlak afelől, hogy nem mozdulok el a helyemről még az igazán nagy sebességű programok esetén sem.

Automata smoothie mixer

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Hat rozsdamentes acél késsel és titán bevonattal érem el a legjobb eredményeket

A késeim a legmagasabb minőségűek! Úgy tervezték őket, hogy megőrizzék a fontos vitaminokat és enzimeket, illetve hogy csökkentsék a turmixolás során fellépő kellemetlen oxidációt.

A vákuumos tetőnek köszönhetően mindig remek italt készítek

A vákuumos tetővel gondoskodom arról, hogy mindig friss italt élvezhess még a turmixolás után néhány órával is. A tetőn keresztül kiszívom a levegőt az edényből és ezzel megelőzöm az ital oxidációját és a színének elvesztését illetve a vitaminok, ásványi anyagok és rostok károsodását. Frissen, ízletesen és teljes minőségében őrzöm meg az italt azokban az időkben, amikor éppen dolgozol, utazol stb.

Automata smoothie mixer
Automata smoothie mixer

Rendkívül tartós Tritan edények

Az amerikai EASTMAN vállalattal folytatott együttműködésnek köszönhetően az edényeim valóban kivételesek! A Tritan egy rendkívül ellenálló műanyag, amely BPA mentes, és nem bocsát ki magából káros anyagokat amikor forró étellel érintkezik vagy amikor a mosogatógépben van. Továbbá nem szívja magába a szagokat és az illatokat sem és tökéletesen szigetel. Mindezekkel a tulajdonságokkal a palackokat bátran helyezheted egy kerékpáros vagy autós tartóba, sőt, rögzítheted azt a nadrágodhoz vagy a hátizsákodhoz is. Röviden, ideális segítőtárs a kiránduláshoz és a sportoláshoz.


A Multiciklon hatással még jobb a teljesítményem

Ezt a hatást is a palackjaimnak köszönhetem. Az edények kerülete körül egy egyedülálló szerkezet található, amely akár 60%-kal jobb turmixolást biztosít, mint egy hagyományos smoothie mixer átlagos edénnyel.

Automata smoothie mixer
Automata smoothie mixer

Miért vagyok egészséges?

Az emberi gyomor nem képes minden, a szervezet számára hasznos tápanyag felszívására a különféle magvakból, diófélékből és gabonafélékből a szilárd ételek hagyományos feldolgozása után. A prémium minőségű turmixolással minden alapanyagot finom itallá vagy étellé alakíthatsz, ami megkönnyíti az emésztés folyamatát a gyomrodnak, mindeközben pedig az ételeid nem veszítenek a fontos vitaminokból, ásványi anyagokból és rosttartalmukból.

Műszaki adatok

  • Két előre beállított program 45/60 másodperc
  • Sportoláshoz alkalmas 0,6 l-es sportpalack
  • A speciális vákuumos tető maximalizálja az italok tápanyagtartalmát és az ízét
  • Ütésálló TRITAN anyagú edények BPA nélkül (PCTG)
  • A tapadókorongokkal kiváló a stabilitása
  • Impulzus kapcsoló a nagy teljesítményű keveréshez
Automata smoothie mixer

Paraméterek

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény 800 W
Sebességfokozat 2

Tulajdonságok

Alkalmas Csonthéjasok darálására, Leveskészítésre, Smoothiehoz, Pürékészítésre, Jégtörésre
Funkciók Pulzáló funkció, Előre beállított programok
Tartály térfogata 0,6 l
Edény anyaga Tritán

Kiegészítők

Kiegészítők Hordozható palack
Tárolók száma 2 db
Kód:  SENSM425
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SBL 7177CH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20