Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SENCOR SBL 7070GG

4,2 23 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SBL 7070GG

Mogyoró, gyümölcs, kávé, zöldségek vagy gyógynövények, a(z) SENCOR SBL 7070GG mixer számára meg se kottyan feldolgozni a kemény hozzávalókat, ugyanúgy mint a puhákat. 800 W teljesítményének köszönhetően egyszerűen mixelhetsz össze gyümölcsitalokat, desszerteket vagy akár RAW ételeket is. A(z) SENCOR SBL 7070GG csomagolásának tartozéka egy Hordozható palack is.

  • Használható: Smoothie
  • Teljesítmény: 800 W
  • Speciális funkció: Előre beállítottt programok és Pulzáló funkció
  • Tartozék: Hordozható palack

A(z) SENCOR SBL 7070GG egy elegáns és nagyteljesítményű asztali mixer

Az előre programozott programok óriási előnye, hogy elég csak kiválasztani, mit szeretnél szétaprítani, és a többi a mixer dolga. Ugyanis képes a megadott instrukciók alapján kiválasztani a mixelés sebességét és idejét. A(z) SENCOR SBL 7070GG elválaszthatatlan része a gyorsaprítás funkció, amely ideális azon élelmiszerekhez, amelyekhez maximális teljesítményű aprítás szükséges.

Paraméterek

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény 800 W

Tulajdonságok

Alkalmas Smoothiehoz
Funkciók Pulzáló funkció, Előre beállított programok
Tartály térfogata 0,6 l
Edény anyaga Tritán

Kiegészítők

Kiegészítők Hordozható palack
Tárolók száma 2 db
Kód:  SMOST129
Termékszám:  SBL 7070GG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20