Oldal frissítése

SENCOR SAC MT1220C

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SAC MT1220C

A Sencor SAC MT1220C egy csúcsminőségű és megfizethető mobil légkondicionáló, amely a legmelegebb napokon és éjszakákon kényelmes hőmérsékletre hűti a szobát. A légkondicionálót modern formatervezés jellemzi, így bármilyen otthonba vagy irodába illik. A készülék továbbá energiahatékonysági osztályba tartozik , így működése is költséghatékony. Értékelni fogod az alacsony zajszintet, amely maximális teljesítménynél is csupán 65 dB. Teljesítményének köszönhetően ezt a légkondicionálót 30–41 m2-es helyiségekhez tervezték.

A Sencor SAC MT1220C mobil légkondicionáló legfőbb jellemzői

  • Megfizethető Sencor légkondicionáló
  • Modern design
  • Hűtés, páraelszívás és ventiláció
  • 4 sebesség beállítás
  • Csendes Sleep üzemmód
  • 0,4 l kondenzátum-tartály
  • Kompresszor védelem fagyás ellen

A Sencor légkondicionáló praktikus tulajdonságai

A Sencor SAC MT1220C nem csak hűt, de páramentesít is (napi legfeljebb 36 liter), továbbá ventilátor funkciót is kínál a helyiség szellőzéséhez. A sebesség 4 szinten állítható be - alacsony, közepes, magas és automatikus. A csendes Sleep funkció illetve az automatikus be- és kikapcsolás időzítő minden bizonnyal hasznos jellemzők lesznek számodra. A vezérlés LCD kijelző és távirányító segítségével lehetséges. A kondenzátum-tartály kapacitása 0,4 l, telítődés esetén optikai jelzés fog értesíteni.


Paraméterek

Tömeg

Tömeg 32 kg

Energetikai paraméterek

Energiaosztály A

Tulajdonságok

Funkciók Páramentesítés, Ventilátor, Automatikus kikapcsolás, Kerekek, Éjszakai mód, Időzítő, Távirányító, Mosható szűrő, Digitális kijelző

Méret

Magasság 72 cm
Szélesség 44 cm
Mélység 36,9 cm

Csomag tartalma

Csomag tartalma Kivezető cső
Kód:  EAD5010j
Termékszám:  SAC MT1220C
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15