Oldal frissítése

SENCOR PAUL STM 7910

4,5 32 értékelés
179 990 Ft

SENCOR PAUL STM 7910

Könnyítsd meg az ételek elkészítését, és éld ki a szenvedélyed és lelkesedésed az ételek iránt az új SENCOR PAUL STM 7910 konyhai robotgéppel. 1500 W-os motorral látták el, amely akár profi konyhában is bátran használható, képes akár nehezebb kenyértésztát is dagasztani. Könnyedén szabályozható a motor teljesítménye 6 előre meghatározott sebességi fokozatban, így a szükséges sebesség könnyen beállítható. Hála a bolygómozgásnak, amikor működés közben a robotfej és a keverőfej ellentétes irányba mozog, biztosítva van az egyes összetevők tökéletes keveréke. A konyhai robotgépet, az egyszerű és hatékony tésztával való munka érdekében ellátták egy strapabíró rozsdamentes acél tállal, melynek űrtartalma 6 l, amely ideális minden többszemélyes háztartás számára. Ezen Sencor konyhai robotgép megjelenését ezüst szín emeli ki.

Konyhai robotgép SENCOR PAUL STM 7910 ...
Konyhai robotgép SENCOR PAUL STM 7910 ...

SENCOR PAUL STM 7910 konyhai robotgép alapvető jellemzői

  • Ezen Sencor konyhai robotgép nagyszerű segítőtársunk lesz a sütés-főzés során
  • 1500 W teljesítményű motort kapott
  • 6 sebességi fokozat közül választhatjuk ki a megfelelőt
  • A bolygómozgás biztosítja a tökéletes keverést
  • Praktikus rozsdamentes acél keverőtál 6 l űrtartalommal
  • Olyan funkciókat támogat, mint habverés, keverés, dagasztás és keverés
  • Ezen Sencor konyhai robotgép egyaránt a hideg és meleg ételek készítése során is nagy segítség
  • A lengőkar kivételes kényelmet biztosít az alapanyagok feldolgozása során, és lehetővé teszi a tartozékok nagyon egyszerű cseréjét
  • Sokkal alaposabban és gyorsabban tudjuk összedolgozni az alapanyagokat a pulzáló funkciónak köszönhetően
  • Eme teljesen fémből készült Sencor konyhai robotgép működése közben tökéletesen stabil
  • A folyamatos sebességszabályozás lehetővé teszi, hogy a munkatempót saját igényeinknek megfelelően állítsuk be
  • Biztos tetszeni fognak az automatikus programok
  • Ezüst szín emeli ki nagyszerű külalakját

Ezen SENCOR PAUL STM 7910 konyhai robotgép tulajdonságai

A tartós Sencor konyhai robotgéppel a sütés-főzés mesterévé válhatsz. Tejszínhab illetve más habkrémek, vagy tojásfehérje felverésére nagyszerűen alkalmas Játszva készíthetünk krémeket, önteteket vagy töltelékeket. Tökéletesen összedolgozza a különféle tésztákat, és gondoskodik róla, hogy azok kellően könnyűek és levegősek legyenek. A dagasztó funkció biztosítja, hogy bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészíthessünk. Játszi könnyedséggel előállítja kedvenc desszertünk, kenyerünk vagy pizzánk tésztáját. Remek tulajdonságai közé tartozik a mixer funkció. Ledarálhatunk vele dióféléket vagy akár jeget, de tökéletesen alkalmas ízletes levesek, zabkása vagy egészséges, tápanyagban gazdag turmixok készítésére is. Így könnyen elérhetjük a remek és minőségi ízeket. A darálóval tetszés szerint apríthatjuk a húst - finomabbra vagy durvára. Könnyedén elkészíthető házi darált hús a kedvenc hamburgerünkbe, fasírtba vagy mártásokhoz.

Konyhai robotgép SENCOR PAUL STM 7910 ...
Konyhai robotgép SENCOR PAUL STM 7910 ...

Próbáld ki a nagyszerű Sencor konyhai robotgép extra funkcióit

A nagyszerű SENCOR PAUL STM 7910 multifunkciós konyhai robotgép egy tökéletes segítőtárs az ételek készítése során. A lengőkarnak köszönhetően nagyon egyszerűen tudjuk cserélni a különböző tartozékokat, és nem mellesleg kivételes kényelmet is biztosít használat során. Csak egy gombnyomás, és automatikusan felemelkedik, hogy könnyű hozzáférést biztosítson a beállítások elvégzése érdekében. A pulzáló funkciónak köszönhetően sokkal alaposabban és gyorsabban dolgozhatjuk össze az alapanyagokat. Teljesen fémből készült, ezért biztosítja a tökéletes stabilitást és a hosszú élettartamot. A zökkenőmentes sebességszabályozásnak köszönhetően könnyedén beállíthatjuk a megfelelő munkatempót. A tartós Sencor Konyhai robotgép segítségével könnyebben és gyorsabban végzünk a feladatokkal.

A konyhai robotgép intelligens funkciói garantáltan lenyűgöznek használat közben

A sütés-főzés minden pillanatát élvezni fogjuk a konyhai robotgép intelligens funkcióinak köszönhetően. Ízletes desszertekhez és főételekhez egyaránt kész recepteket tartalmaznak a robotgépben található automatikus programok. A gép az étel tökéletes elkészítése szempontjából megfelelően állítja be a teljesítményt, keverési intervallumot és a hőmérsékletet. A remek Sencor konyhai robotgép alkalmazkodik igényeinkhez, ezáltal nagyszerű segítőtársunk lesz a konyhában.

Eme Sencor konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékok járnak hozzá, mint keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, flexi habverő, turmix feltét, húsdaráló, reszelő dob, keverőtál, habverő kar és beöntő karima és 4 szeletelő korong. Ilyen gazdag felszereléssel eme SENCOR PAUL STM 7910 konyhai robotgép többféle eszközt helyettesít, ezzel rengeteg időt, pénzt és helyet tudunk megtakarítani.

Zajszint:

85 dB

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretei:

56 × 42 × 24 cm (Ma×Szé×Mé)

Súlya:

10,5 kg

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Kolbásztöltő feltét, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Átlátszó tálfedő, Ballon habverő, Flexi habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Reszelő dob, Keverőtál, Habverő kar, Beöntő karima
Keverőtál űrtartalma 6 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 500 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 6
Funkciók Habverés, Keverés, Dagasztás, Keverés
Tulajdonságok PULSE (Turbo) gomb, Teljes fordulatszám szabályozás, Teljesen fém ház, Multifunkciós, Automatikus receptek, Lengőkar
Zajszint 85 dB

Anyag

Keverőtál anyaga Rozsdamentes acél
Belső áttétel anyaga Fém

Méret & súly

Mélység 24 cm
Szélesség 42 cm
Magasság 56 cm
Tömeg 10,5 kg

Szín

Szín Ezüst

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia
Kód:  SNCrob54
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  STM 7910
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05