Oldal frissítése

SELLE ROYAL Float Moderate (női)

5 2 értékelés
19 990 Ft

SELLE ROYAL Float Moderate (női)

A SELLE ROYAL Float Moderate nyereg kényelmet biztosít a kerékpározás során. Tartalmaz egy központi kivágást ésSLow Fit Foam memóriahabból készül, amely hatékonyan osztja el a kerékpáros súlyát a nyereg teljes felületén, ezáltal csökkenti az érzékeny területekre nehezedő nyomást . Ezenkívül kiküszöböli a rezgéseket és az ütéseket. Ugyanakkor a hab nagyon lassan nyeri vissza eredeti formáját, ezzel is támogatva a vérkeringést az ülőhelyeken még vezetés közbeni pozícióváltáskor is. A SELLE ROYAL Float Moderate nyereg MTB és túrakerékpárokhoz egyaránt alkalmas.

A SELLE ROYAL Float Moderate nyereg legfontosabb jellemzői

  • MTB és túrakerékpárokhoz alkalmas nyereg
  • Tartalmaz egy központi kivágást
  • Memóriahab SLow Fit Foam hatékonyan osztja el a lovas súlyát a nyereg teljes felületén éscsökkenti a nyomást az érzékeny területeken
  • Megszünteti a rezgéseket és ütődéseket
  • Színkivitel: fekete

Méretek:
26,3 x 20 cm

Tömeg:
547 g

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Típus Turista-, MTB

Tulajdonságok

Tömeg 547 g
Szín Fekete
Töltelék Hab
Tulajdonságok Ergonomikus
Kód:  SPTslr016
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8021890486783

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20