Oldal frissítése

SELA Varios Red Bundle

60 190 Ft

SELA Varios Red Bundle

A ritmusok ősi bűvkörébe kerültél, és arra vágysz, hogy te is ütőhangszeres legyél? Akkor a cajon ütőhangszer választása telitalálat. A német SELA márka Varios sorozatának cajonjai rétegelt nyírfából készülnek, SELA Snare rendszerrel rendelkeznek, és csak kezdő ütősök számára készültek. Minőségi kivitelezésük nagyon jó hangkeltést biztosít, a lekerekített sarkokkal ellátott kialakítás pedig kellemes játékélményt nyújt. A SELA Varios Red Bundle-hoz jár egy praktikus hátizsák formájú nejlon hordtáska és egy nyomtatott ismertető is, valamint a cajoniskola CD-je és DVD-je.

A SELA Varios Red Bundle ütőhangszer legfontosabb jellemzői

  • A tökéletes ütőhangszer kezdő ütőhangszereseknek
  • A SELA Varios Red Bundle Cajon laminált nyírfából készült
  • Minőségi hangkeltést és kellemes játékélményt kínál
  • Az ütőhangszerek széles skáláját képes imitálni, mind a basszusfrekvenciákat, mind az éles magas hangokat
  • A SELA Snare rendszer: egy kivehető húr, amely egy pergő hangját imitálja
  • A túlzottan kopott ütőlap cserélhető
  • Modern dizájn lakkozott fa felülettel
  • Csúszásmentes gumilábak
  • A SELA Varios Red Bundle Németországban készült
  • A csomag tartalmaz egy praktikus hordtáskát és egy nyomtatott ismertetőt, és a cajoniskola  CD-jét és DVD-jét
  • Szín: fekete-barna-piros

A SELA Varios cajon olyan, mintha egy dobfelszerelésen játszanál

A SELA Snare rendszernek köszönhetően a cajon tetején egy kivehető húr található, amely használat közben egy pergő hangját idézi. A SELA Varios Red Bundle Cajonon játszva a hangvariációk szinte végtelen lehetőségeit érheted el. A basszusfrekvenciák nagyon széles skáláját, valamint éles, magas hangokat is megszólaltathatsz. A SELA Varios szenvedélyes ütőhangszeres játékosainál idővel előfordulhat az ütőlap kopása. Ebben az esetben nem szükséges egy teljesen új hangszert vásárolni, csak az ütőlapot kell kicserélni.

SELA cajonok építése

A cajon, spanyolul doboz vagy láda, egy olyan ütőhangszer, amely a nagydob és a kisdob hangját is képes utánozni. Ez egy fadoboz hanglyukkal és belülre feszített hangolóhúrokkal. A cajonon kézzel dobolnak, és a keletkező hangzás nemcsak a húrok hangolásától függ, hanem az ütés helyétől és erejétől is, valamint attól, hogy a tenyered, az ujjbegyeid vagy a körmeid használod-e. Ennek köszönhetően a SELA Varios Red Bundle az ütőhangszerek széles skáláját képes imitálni, ezért nagyon népszerű.

Anyag: 
test: extra vastag, 15 mm-es nyírfából készült, 11 rétegű
ütőlap: nyírfa
oldalak: juharfa

Méretek: 
470 × 300 × 300 mm

Tömeg: 
5 kg

Paraméterek

Típus

Típus Cajon
Kód:  SELA003e
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HN215348

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10