Oldal frissítése

SELA Primera Black Bundle

5 1 értékelés
46 490 Ft

SELA Primera Black Bundle

A ritmusok ókori varázsa alá kerültél, és arra vágytál, hogy ütőhangszeressé válj? Akkor a cajon ütőshangszer tökéletes választás. A német SELA márka Varios sorozatából származó Cajonok laminált nyírfából készülnek, SELA Snare rendszerrel rendelkeznek és a kezdő ütőhangszeresek számára készültek. Kiváló kivitelezésük nagyon jó hangprodukciót nyújt, a lekerekített sarkokkal ellátott konstrukció pedig kellemes érzést nyújt a játékból. A SELA Varios Black Bundle cajon készlet tartalmaz egy praktikus nejlon szállítótáskát hátizsák formájában, valamint egy nyomtatott brosúrát, amely tartalmazza a cajon iskola CD-jét és DVD-jét.

A SELA Varios Black Bundle ütőhangszerek - cajon szett főbb jellemzői

  • Legjobb ütőhangszer a kezdő ütősök számára
  • A SELA Varios Black Bundle készlet kajonja laminált nyírfából készül
  • Nagyon jó hangvisszaadást és kellemes érzést nyújt a játékból
  • Sokféle ütőhangszert utánozhatsz, mind basszus frekvenciákat, mind éles magasságokat
  • SELA Snare rendszerrel - kivehető húr, amely utánozza a pergő hangját
  • A túlságosan kopott játéktábla pótolható
  • Modern kivitel lakkozott fa felülettel
  • Csúszásgátló gumilábak
  • Ütőhangszerek A SELA Varios Black Bundle - cajon szett Németországban készül
  • A csomag tartalmaz egy praktikus hordtáskát és egy nyomtatott brosúrát CD-vel és DVD-vel a cajon iskolából

A SELA Varios cajonnal olyan, mintha dobkészleten játszanál

A SELA Snare rendszernek köszönhetően a játéktábla tetején található egy levehető húr, amely használatakor pergődob hangját idézi elő. A Varios cajonok lejátszásakor szinte végtelen lehetőségeket érhetsz el a hangvariációkban. Játszhatod mind a basszus frekvenciák nagyon széles tartományát, mind az éles magas hangokat. A szenvedélyes SELA Varios cajon perzsa játékosok idővel elhasználódhatnak a táblán. Ebben az esetben nem teljesen új eszközt kell vásárolni, hanem csak a táblát kell cserélni.

SELA kajonok építése

A Cajon, spanyolul dobozként vagy ládaként fordítva, egy ütőhangszer, amely utánozhatja a nagydob és a kis dob hangját is. Ez egy fadoboz, hanglyukkal és hangolható húrokkal. A cajonon kézzel dobolnak, és az így kapott hang nem csak a húrok hangolásán, hanem az ütés helyén és erején is múlik, valamint attól, hogy tenyeredet, a kézfejedet vagy körmödet használod-e. Ennek köszönhetően különféle ütőhangszereket utánozhatsz, és így népszerű. Minden bizonnyal a SELA különféle méretű, színű és felhasznált anyagok széles választéka közül választhat.

Anyag:
test: extra vastag, 15mm nyírból, 11 rétegű
előlap: nyír-

Méretek:
470 x 300 x 300 mm

Tömeg:
5 kg


Paraméterek

Típus

Típus Cajon
Érzékelő Nem
Kód:  SELA003a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HN215347
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10