Oldal frissítése

SEIKO SFQ807P1

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SEIKO SFQ807P1

Az elegáns Seiko SFQ807P1 női karóra Swarovski kristályokkal van díszítve, amely tökéletes megoldás minden nő számára, akik kifinomult stílussal rendelkeznek. Ez a karóra kiváló minőségű acélból készült, amelynek a színe ezüst.

A tárcsa védelmet a szabadalmaztatott Hardlex üveg látja el, amely jobban ellenáll a karcolásoknak, mint a hagyományos ásványi üveg. A gyöngyház hatású tárcsán 12 darab Swarovski kristály található, amelyek az indexek helyén vannak elhelyezve. A további előnyei közé tartozik az 50 méteres vízállóság is, amely lehetővé teszi, hogy viselhető legyen zuhanyozás vagy kézmosás közben.

Fő előnyök

  • Nagy pontosságú Seiko márka
  • Luxus Swarovski kristályokkal díszítve
  • Szabadalmaztatott Hardlex üveg

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO9678
Termékszám:  4954628205285
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10