Oldal frissítése

Segway® PT x2 SE

Kiegészítők a termékhez

Segway® PT x2 SE

Szeretnél felfedezni egy túraútvonalat, bejárni egy dombos terepet vagy egy tengerpartot, de nem szeretnél sokat gyalogolni? Ezzel a lenyűgöző, akkumulátoros járművel, a Segway Personal Transporter (PT) x2-vel eljuthatsz bárhová!  A jármű nagy teljesítményre képes, miközben nem szennyezi a környezetet. Ráadásul vaskos gumikkal, erős sárvédőkkel, lítium-ion akkumulátorral és egy speciális szoftverrel is felvértezték. Ez a kombináció verhetetlen, és bármilyen tereppel megbirkózik.

Legfontosabb jellemzői

  • Bármilyen terepen használható, kivéve a városi járdákat
  • Hatótávolság 18 km
  • Max. sebesség 20 km/h
  • Alacsony nyomású abroncsok a rázkódás csökkentésére
  • Erős sárvédők a felverődő kövek és kavicsok ellen
  • Könnyű, alumínium váz
  • Beépített kormány a biztonságos fogáshoz és poggyász szállításához
  • Forradalmi LeanSteer kormányzási technológia
  • Vezeték nélküli InfoKey vezérlő

Kisebb rázkódás

A rázkódás csökkentéséről a alacsony nyomású gumiabroncsok gondoskodnak, amelyek számára akár egy rendkívül egyenetlen terep sem okozhat problémát. A sima futást köves felületeken a stabil középső váz szavatolja. Homokos, füves, kavicsos, agyagos terepen, turistaúton vagy erdei ösvényen szeretnéd használni? A szélesebb tengelytávval növelt stabilitás miatt az új Segway x2 bátran helytáll bármilyen útfelületen. Egyedül a városi járdákat érdemes elkerülni.

Stabil futás egyenetlen terepen is

A nagyteljesítményű Lithium-ion akkumulátor akár 18 km-es hatótávolságot és elképesztően sima futást garantál még egyenetlen terepen is. A felverődő kavicsok és kövek sem jelenthetnek veszélyt, mert a Seqway x2-t erős és ellenálló sárvédőkkel szerelték fel. A Segway még kanyarodáskor is stabil marad, a biztonságos kormányzást pedig a széles, az alumínium vázba beépített kormány szavatolja. A kormány ráadásul elég erős ahhoz, hogy a poggyászod is ráakaszd.

Biztonságos és problémamentes működés

A vezeték nélküli InfoKey vezérlő segítségével folyamatosan figyelemmel kísérheted a jármű működését.  A kijelző tájékoztat a sebességről, a megtett távolságról és az akkumulátor állapotáról. Ugyanitt aktiválhatod a biztonsági zárat is. A problémamentes működés  érdekében az InfoKey folyamatosan figyeli és közli az összes fontos adatot. A Segway különleges LeanSteer kormánya az egyéni igények szerint beállítható. A kormányzás az emberi test természetes egyensúlyozó mozgását követi, így a jármű abba az irányba mozdul el, amelybe a test mozdul. Dőlj jobbra, ha jobbra szeretnél menni, és balra, ha inkább balra kanyarodnál. Ez az intuitív kormányzás sokkal élvezetesebbé teszi a Segway használatát. A jármű további előnye, hogy az autód csomagtartójában is elfér majd.

 

Paraméterek

Kapacitás

Akkumulátor kapacitás 0,77 Ah

Méret

Kerék mérete 9,84 "

Terhelhetőség

Min. terhelhetőség 40 kg

Különleges jellemzők

Speciális funkciók Távirányító

Szín

Szín Fekete

Max. sebesség

Max. sebesség 20 km/h
Kód:  SEGW02

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05