Oldal frissítése

Segway® PT I2

Kiegészítők a termékhez

Segway® PT I2

A Segway® PT I2-vel ismét te lehetsz a saját időd ura! Pattanj fel rá, növeld hatékonyságod, spórolj az energiáddal és kapcsolódj ki! Az iskolába vagy a munkába való eljutás még soha nem volt még ilyen egyszerű. Az InfoKey kijelző megmutatja az időt, a dátumot, a sebességet, az átlagsebességet, a megtett távolságot és az akkumulátor töltöttségi szintjét. Az állítható LeanSteer kormánynak hála pedig a hoverboard tárolása és szállítása is rendkívül egyszerű.

Legfontosabb jellemzők

  • Növeli a hatékonyságot, energiát spórol és kikapcsolódást nyújt
  • Egyedülálló vezeték nélküli InfoKey kijelző
  • LeanSteer kormány a pontos útkövetés érdekében
  • Erős akkumulátor
  • Könnyű kezelhetőség
  • Intuitiv vezérlőrendszer
  • Egyszerű tárolás szinte bármilyen járműben

A Segway működése

A LeanSteer kormány követi az emberi test természetes egyensúlyozó mozgását, amellyel abba az irányba dől, amerre haladni szeretne. A dinamikus stabilizációs technológiának köszönhetően képes leszel megtartani egyensúlyod miközbern előre, hátra, jobbra vagy balra mozdulsz. A vezeték nélküli InfoKey vezérlő pedig folyamatosan rögzíti az adatokat, és tájékoztat a fontos információkról. 

Erős akkumulátor a nagyobb hatótávolság érdekében

A nagy teljesítményű Lithium-ion akkumulátor segítségével egyetlen töltéssel akár 36 km-t is megtehetsz az útviszonyoktól függően. Az akkumulátor tartós, könnyen kezelhető és -10°C-ig működőképes. 

Paraméterek

Kapacitás

Akkumulátor kapacitás 0,77 Ah

Méret

Kerék mérete 13,78 "

Terhelhetőség

Min. terhelhetőség 40 kg

Különleges jellemzők

Speciális funkciók Távirányító

Szín

Szín Fekete

Max. sebesség

Max. sebesség 20 km/h
Kód:  SEGW01

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10