Oldal frissítése

Seek Thermal RevealXR Fast Frame Black

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Seek Thermal RevealXR Fast Frame Black

A Seek RevealXR FASTFRAME egy kis infravörös kamera, amely készen áll az azonnali használatra. Használja a speciális infravörös technológiát a hőképek megtekintéséhez nappal és éjszaka egyaránt. Az infravörös szkennelés által láthatóvá válnak az olyan dolgok is, amik az emberi szem számára teljesen láthatatlanok. A Reveal kamerájának ellenállása a terep adottságaihoz mérten lett kialakítva. A hőmérséklet színes képként jelenik meg a fényes kijelzőn, amit a microSD memóriakártyán is tárolhat, a problémás területek későbbi elemzése érdekében.

Legfontosabb jellemzői

  • Különálló infravörös kamera
  • FASTFRAME technológia a gyorsabb megjelenítésért
  • Hőmérséklet-különbség megjelenítése a kijelzőn
  • MicroSD kártya tárolási lehetőség
  • Működése nem függ a világítástól (éjjel-nappal működik)
  • 7 színpaletta a magas kontraszthoz
  • Érzékelési távolság akár 275 m
  • Hőmérséklet-tartomány -40 és + 330 ° C
  • 20 ° látószög
  • Az akkumulátor élettartama akár 10 óra
  • Erőteljes LED lámpa (300 lm)

A hőhatások világa

A kamera infravörös spektrumja pásztázza a terepet, új nézőpontot biztosít Önnek, és megoldást találhat a különböző problémákra is. Használhatja arra, hogy a sötétben észrevegye vele az illetéktelen behatolókat, vagy hogy a fűtéssel extra megtakarítást érjen el, mivel a rendszer kiszúrja a fűtés rendszerében az esetleges gyenge pontokat, repedéseket, ahol a hő szivároghat. Ugyancsak alkalmas a távvezetékek megtalálására is, amelyek az esetleges rejtett hőt generálják. A készülék olyan, mint egy Ön által irányított finomhangolású scanner, amely megtalálja hot spot-ot és ezáltal a probléma forrását is. 

Semmiről sem marad majd le

A kamera FASTFRAME technológiával van felszerelve, amely segít, hogy gyorsan megjelenítse a képeket, emellett csökkenti az elmosódott felvételeket a használat során. A frissítési sebessége 15 képkocka másodpercenként, ami által gyönyörűen fogja látni még a gyorsabb mozgásokat is.

További információk:

Fényképezés:
Látószög: 20 °
Érzékelő: 206 × 156 px
A hő felbontóképessége: akár 275 m

Interfész:
Micro USB

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Használat Kültéri

Videó

Bemeneti és kimeneti nyílások

Memóriakártya nyílása SD

Használat

Használat Biztonsági rendszer
Kód:  NN950g
Termékszám:  RT-EBAX
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10