Oldal frissítése

Seek Thermal Compact hőkamera modul Android eszközhöz

4,5 9 értékelés
188 590 Ft

Seek Thermal Compact hőkamera modul Android eszközhöz

A Seek Compact az első infravörös kamera, amely elég kicsi ahhoz, hogy csatlakoztatni lehessen a telefonja aljához. Használja a speciális infravörös technológia adta lehetőségeket, hogy láthassa nappali és éjszakai hőképeket egyaránt. Az infravörös érzékelés olyan dolgokat mutat meg, amelyek általában teljesen rejtve vannak a szeme elől. A kamera remekül hordozható és egy bélelt tartó is jár hozzá, hogy mindig Önnél lehessen. A Seek Compact egyesíti termál látást a 36 fokos, széles látószöggel és akár 300 méterig lehetővé teszi a hőérzékelést.

Legfontosabb jellemzői

  • Kis infravörös kamera Android eszközökhöz (4.1 vagy nagyobb)
  • Hőmérséklet-különbségek a rögzítése a képen
  • Nem függ a világítástól (működik éjjel-nappal)
  • Hőérzékelési távolság 300 m-ig
  • Hőmérsékleti tartomány: -40 ° C - +330 ° C -ig
  • 36 °-os látószög

A termikus nyomok világa

Az infravöröst szkennelő kamera egy új módját nyitja meg a különböző problémák megoldásainak kereséséhez. Arra is használhatja, hogy megtalálja a behatolókat a sötétben, vagy hogy megtalálja, hogy spóroljon az ingatlana fűtésén - megkeresheti vele a hőszigetelés gyenge pontjait. Felfedi az idő okozta repedéseket és elvékonyodott részeket. Ugyancsak alkalmas arra, hogy megtalálja azokat a távvezetékeket, amelyek hőnyomokat generálnak a vakolat alatt. A számítógépeknél és a hangolóknál jó ötlet azonnal megtalálni a túlhevült pontokat, amelyek problémákat okoznak.

További információk:

Szkennelés:
Látószög: 36 °
Szenzor: 206 x 156 px
Thermal kép felbontása 32,000 képpont (minden pixel - 40 és + 330 ° C közötti hőmérséklet információt tartalmaz)
A hőérzékelés távolsága: 300 méteres
Fókusz: manuális

Illesztőegység:
Micro USB

 

Paraméterek

Csatlakozó

Csatlakozók Micro USB
Kód:  NN950a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  UW-EAA

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20