Oldal frissítése

SEBAMED Bébi szappan szindet 100 g

4,8 11 értékelés
1 290 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 290 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 1 160 Ft/db

SEBAMED Bébi szappan szindet 100 g

Ezt a szappant speciálisan érzékeny bőr számára fejlesztették ki. Az igazán gyengéd formula biztosítja a maximális bőrbarátságot és erősíti az ellenállóképességet. A készítmény pH-értéke 5,5, így segíti a bőr természetes hydrolipid filmjének kialakulását. Ezért a szappan alkalmas az újszülöttek és kisgyermekek a napi fürdetéséhez is. 

A termék nem tartalmaz színezékeket, szappant, sem lúgos komponenseket, így jótékony hatással van a bőr hidratáltságának és tápláltságának immunrendszerére. Nagyon barátságosan és gyengéden tisztít, és védi a bőrt a kiszáradástól. A Sebamed szindet szappan nyugtatja, hidratálja és védi az érzékeny bőrt az irritációtól és a gyulladástól. 

A szappant újszülöttek mosdatására is lehet használni, akiknek még nem gyógyult be a köldökük. A termék összetétele nem irritálja a nyálkahártyát, így a fürdés felesleges könnyek nélkül folyhat le. Neurodematitisszel, száraz és érzékeny bőrrel, vagy atópiás ekcémával rendelkező gyermekek fürdetésére is alkalmas.

 

Összetevők:
Triticum vulgare keményítő, dinátrium-lauril-szulfoszukcinát, palmitinsav, sztearinsav, gliceril-sztearát, cetearil-alkohol, talkum, víz, nátrium-lauroil-szarkozinát, kokamidopropil-betain, nátrium-laktát, ceraalba, pantenol, Lizin, Leucin, Parfum, CI 77891

Paraméterek

Hatás

Hatás Hidratáló, Bőrpuhító

Ajánlott

Alsó korhatár 0 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól Újszülött

Típus

Bőrtípus Érzékeny (sensitive), Száraz, Gyerek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny (sensitive), Száraz, Gyerek

Illatanyag

Illat Illatmentes

Különleges tulajdonságok

Különleges tulajdonságok Kíméletes a szemhez, pH-semleges, Színezékmentes, Szappanmentes, Nem irritálja a bőrt, Nem szárítja a bőrt

Csomagolás

Csomagolás Hagyományos
Kód:  DKO140
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4103040113672
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05