Oldal frissítése

Seasonic SS-600ET-F3

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Seasonic SS-600ET-F3

Keres a számítógépen beállított nagyon jó forrás? Ebben az esetben, az SS-600ET-F3-re Seasonic helyes választás. Számítógépes forrás ahonnan csendes működés, nagy teljesítmény és a minőségi kivitelezés ez igaz, hogy meg kell jelenteni, hogy a számítógép feltétlenül vásárolni. Élvezze a minőség elfogadható arány. Megszerzését számítógép-alkatrészek a kipróbált és tesztelt cég biztosan nem hibázik.

legfontosabb jellemzői

  • Nagy teljesítményű és kis méretű
  • Hálózati kapcsoló
  • minőségi kidolgozás
  • Rendkívül alacsony zajszintű ventilátor
  • Megfelel a 80 PLUS ® Bronze tanúsítvány
  • Megbízhatóság és tartósság

Hatékony hűtés elengedhetetlen

Tápegység teljesítménye 600 watt rendelkező csendes 120mm ventilátor alkalmas nagy teljesítményű otthoni számítógépek és kisebb szerverek. Hatékony hűtés növeli a forrás megbízhatóságát, és biztosítja a hűvös annak alkatrészeit és az általános hatékony szellőzés a házból. Forrás természetesen megfelel PFC szabványos alacsony harmonikus interferencia és sugárzás vissza a hálózatra.

Magas hatásfok és megbízhatóság

Forrás egy csatlakozó PCI Express grafikus kártyák és két hálózati csatlakozók, Serial ATA és áramellátás az alaplap, hogy megfeleljen specifikáció ATX 3.2 Van tehát 24 tűs ATX csatlakozó (20 + 4), valamint a 4-tűs csatlakozó. Más perifériák állnak 5 klasszikus Molex csatlakozót és a másik szentelt hatalom hajlékonylemez-meghajtók. Ide tartoznak azok a négy Serial ATA elektromos csatlakozók. Ez a termék nélkül szállítjuk tápkábelt. Ezért kell külön megrendelni.

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 600 W
Formátum ATX

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Aktív PFC, Power switch

Hatékonyság

Tanúsítvány 80 PLUS Bronze
Hatékonyság 80 %

Csatlakozók

Konnektorok ATX 24pin
PCI express 6-pin-es csatlakozók száma
15-pines SATA csatlakozók száma
Molex FDD 4-pin száma
Molex FDD 4-pin száma

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 120 mm

Méret

Szélesség 151 mm (15,1 cm)
Magasság 87 mm (8,7 cm)
Mélység 141 mm (14,1 cm)
Kód:  UE313c5
Termékszám:  SS-600ET F3

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15