Oldal frissítése

Seasonic Prime SSR-850PD

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Seasonic Prime SSR-850PD

Seasonic Prime SSR-850PD egy 850 W teljesítményű tápegység, amely fel van szerelve egy csendes, mégis erős, 135 mm átmérőjű ventilátorral. A tápegység kiérdemelte a 80 PLUS Platinum minősítést, 90% -os hatásfokával, és teljesen moduláris kábelezéssel látták el. Innovatív megoldások biztosítják a nagy elektromos teljesítményt, stabilitást és alacsony zajszintet, hogy a Seasonic Prime SSR-850PD tápegység ideális alkotóeleme lehessen a nagy teljesítményű számítógépeknek.

Főbb jellemzői

  • Teljesítmény: 850 W
  • Innovatív megoldásai által minimalizálja a zajt
  • Nagy energiahatékonyság: 90%
  • 135 mm-es ventilátora csendes, segít alacsonyan tartani a zajszintet
  • A Seasonic Prime SSR-850PD teljesen moduláris kábelezésű tápegység

Nagy teljesítmény és stabilitás

A legmodernebb megoldásoknak hála a Seasonic a kimeneti feszültséget egy nagyon szűk tartományban tudja tartani, kevesebb, mint 0,5% (1%, 1000 W és több esetén) ingadozással. Ez a lenyűgöző elektromos teljesítmény és stabilitás teszi ezt a tápegységet ideális választássá a nagy teljesítményű rendszerekhez.Seasonic Prime SSR-850PD hatásfoka eléri a 90%-ot, amelyet a 80 Plus Platinum minősítés is igazol, így biztos lehetsz benne, hogy a táp mindig stabil 850 Watt teljesítményt ad le a PC-dnek.

Innovatív megoldások, minimális zaj

A Seasonic tapasztalata a legcsendesebb és leghatékonyabb tápegységek tervezésében egy hibrid üzemmód kifejlesztéséhez vezetett - a legfejlettebb ventilátor szabályozás, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a lehető legalacsonyabban tartsák a ventilátor zaját. A Seasonic Prime SSR-850PD nagyon jó akusztikai tulajdonságokkal rendelkezik, és gondosan válogatott alkatrészei és innovatívan megtervezett áramkörei minimalizálják a zajt, és a nagy, 135 mm-es ventilátorral együtt biztosítják a csendes működést. Az alapos belső vizsgálatok mellett külső teszteknek is alávetették a legnépszerűbb videokártyákkal hogy a zajterhelést a lehető legalacsonyabb szinten lehessen tartani.

A Seasonic Prime új, vezeték nélküli megoldása

A Seasonic mérnökei egy új designt vezettek be, amelynél vezetékek helyett a hátsó panel és a nyomtatott áramköri lemez összekötését egy rézlemez oldja meg. Ez az áttörés nem csak csökkenti a kézi összeszerelésnél előforduló hibák valószínűségét, hanem javítja a kimenő teljesítményt is. Hála levehető kábeleknek több hely marad a házban, és ezáltal jobb szellőzést lehet elérni. A tápegység csatlakozói: 1× ATX 24 tűs, 2× EPS 4+4 tűs, 6× PCIe 6+2 tűs, 10× SATA , 5× molex, 1× floppy

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 850 W
Formátum ATX
Moduláris Teljesen

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Levehető kábelek, Aktív PFC, Termikus sebesség szabályozó, Power switch, Zero RPM mode
Védelem típusa Túlfeszültség védelem (OVP), Túlfeszültség védelem (UVP), Túláram védelem (OCP), Túlterhelés elleni védelem (OCP), Rövidzárlat elleni védelem (SCP), Túlmelegedés ellen védelem (OTP)

Hatékonyság

Tanúsítvány 80 PLUS Platinum
Hatékonyság 90 %

Csatlakozók

Konnektorok ATX 20+4pin, CPU 8pin / 4+4pin
PCI Express 8pin / 6+2pin 6db
15-pines SATA csatlakozók száma 10×
Molex FDD 4-pin száma

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 135 mm

Méret

Szélesség 150 mm (15 cm)
Magasság 86 mm (8,6 cm)
Mélység 170 mm (17 cm)
Kód:  UE313r2
Termékszám:  PRIME-PX-850

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15