Oldal frissítése

Seasonic Prime SSR-750PD

1,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Seasonic Prime SSR-750PD

Seasonic Prime SSR-750PD egy 750 W teljesítményű tápegység, amely fel van szerelve egy csendes, mégis erős, 135 mm átmérőjű ventilátorral. A tápegység kiérdemelte a 80 PLUS Platinum minősítést, 90% -os hatásfokával, és teljesen moduláris kábelezéssel látták el. Innovatív megoldások biztosítják a nagy elektromos teljesítményt, stabilitást és alacsony zajszintet, hogy a Seasonic Prime SSR-750PD tápegység ideális alkotóeleme lehessen a nagy teljesítményű számítógépeknek.

Főbb jellemzői

  • Teljesítmény: 750 W
  • Innovatív megoldásai által minimalizálja a zajt
  • Nagy energiahatékonyság: 90%
  • 135 mm-es ventilátora csendes, segít alacsonyan tartani a zajszintet
  • A Seasonic Prime SSR-750PD teljesen moduláris kábelezésű tápegység

Nagy teljesítmény és stabilitás

A legmodernebb megoldásoknak hála a Seasonic a kimeneti feszültséget egy nagyon szűk tartományban tudja tartani, kevesebb, mint 0,5% (1%, 1000 W és több esetén) ingadozással. Ez a lenyűgöző elektromos teljesítmény és stabilitás teszi ezt a tápegységet ideális választássá a nagy teljesítményű rendszerekhez.Seasonic Prime SSR-750PD hatásfoka eléri a 90%-ot, amelyet a 80 Plus Platinum minősítés is igazol, így biztos lehetsz benne, hogy a táp mindig stabil 750 Watt teljesítményt ad le a PC-dnek.

Innovatív megoldások, minimális zaj

A Seasonic tapasztalata a legcsendesebb és leghatékonyabb tápegységek tervezésében egy hibrid üzemmód kifejlesztéséhez vezetett - a legfejlettebb ventilátor szabályozás, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a lehető legalacsonyabban tartsák a ventilátor zaját. A Seasonic Prime SSR-750PD nagyon jó akusztikai tulajdonságokkal rendelkezik, és gondosan válogatott alkatrészei és innovatívan megtervezett áramkörei minimalizálják a zajt, és a nagy, 135 mm-es ventilátorral együtt biztosítják a csendes működést. Az alapos belső vizsgálatok mellett külső teszteknek is alávetették a legnépszerűbb videokártyákkal hogy a zajterhelést a lehető legalacsonyabb szinten lehessen tartani.

A Seasonic Prime új, vezeték nélküli megoldása

A Seasonic mérnökei egy új designt vezettek be, amelynél vezetékek helyett a hátsó panel és a nyomtatott áramköri lemez összekötését egy rézlemez oldja meg. Ez az áttörés nem csak csökkenti a kézi összeszerelésnél előforduló hibák valószínűségét, hanem javítja a kimenő teljesítményt is. Hála levehető kábeleknek több hely marad a házban, és ezáltal jobb szellőzést lehet elérni. A tápegység csatlakozói: 1× ATX 24 tűs, 2× EPS 4+4 tűs, 6× PCIe 6+2 tűs, 10× SATA , 5× molex, 1× floppy

 

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 750 W
Formátum ATX

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Levehető kábelek, Aktív PFC, Power switch

Hatékonyság

Tanúsítvány 80 PLUS Platinum
Hatékonyság 90 %

Csatlakozók

Konnektorok ATX 24pin
PCI express 8-pin-es csatlakozók száma
15-pines SATA csatlakozók száma
Molex FDD 4-pin száma
Molex FDD 4-pin száma

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 135 mm

Méret

Szélesség 150 mm (15 cm)
Magasság 86 mm (8,6 cm)
Mélység 170 mm (17 cm)
Kód:  UE313r1c
Termékszám:  SSR-750PD

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10