Oldal frissítése

Seasonic P-520 F3

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Seasonic P-520 F3

Ez a Seasonic tápegység hatalmas hatékonysággal büszkélkedhet, aktív PFC-je eléri a 99%-ot, kifinomult alkatrészei hosszú élettartamról gondoskodnak. Nagyon megbízható, japán alumíniumelektrolit-kondenzátor van benne, azok közül is a legjobb, 105 ° C üzemi hőmérsékletre specifikált! A Platinum tanusítvány a második legmagasabb szintű hatékonyságot igazolja. Átlagos terhelés esetén a tápegység hatékonysága 92%. Így nem annyira meglepő, hogy gond nélkül elbír egyszerre több grafikus kártyát és felső kategóriás processzorokat. A moduláris kábelezésnek köszönhetően csak a szükséges kábelek futnak a gépházban, megkönnyítve ezzel a belső rend megtartását. 

Legfontosabb jellemzői

  • Teljesítmény: 520 W
  • Ventilátor nélküli
  • 80PLUS Platinum tanusítvány
  • Moduláris kábelezés
  • Tápkábel
  • Aktív PFC

 

Egyedülálló DC modullal rendelkezik integrált VRM-el (feszültség-szabályozó modulok). A kivitelezés közel tökéletes DC-DC konvertálást tesz lehetővé, amely tovább optimalizálja a hatékonyságot az impedancia veszteségek csökkentése terén. Teljes mértékben kompatibilis az Intel/AMD-vel. A tápegység megfelel az elketronikai biztonsági és EMC előírásoknak. A tápegység védő áramkörrel működik, amely képes megbirkózni a túlfeszültséggel, a rövidzárlattal és a túlterheléssel.

 

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 520 W
Formátum ATX

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Levehető kábelek, Aktív PFC, Power switch

Hatékonyság

Tanúsítvány 80 PLUS Platinum
Hatékonyság 92 %

Csatlakozók

Konnektorok ATX 24pin
PCI express 8-pin-es csatlakozók száma
15-pines SATA csatlakozók száma
Molex FDD 4-pin száma
Molex FDD 4-pin száma

Méret

Szélesség 160 mm (16 cm)
Magasság 150 mm (15 cm)
Mélység 86 mm (8,6 cm)
Kód:  UD932a6b
Termékszám:  SS-520FL2 F3
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10