Oldal frissítése

Seasonic M12II-750 Evo Edition 80+ Bronze

Kiegészítők a termékhez

Seasonic M12II-750 Evo Edition 80+ Bronze

 Minőség elfogadható áron

A Seasonic számítógépes tápegységek az egyik legkeresettebbek a piacon, és  a profi felhasználók körében is nagy megbecsülésnek örvendenek. A rendkívüli minőségű alkatrészek és az egész kialakítás biztosítja a 80 Plus Gold tanúsítványnak megfelelő hatásfokot.

80 Plus Bronze
 

A megálmodott számítógép elengedhetetlen része

A számítógépes tápegység kiválasztását sokan alábecsülik, de ha valaki stabil, hosszantartó és megbízható működést vár el a kedvenc kis masinájától, hát akkor a figyelmét a minőségi darabok felé kell fordítania. Épp ebbe a kategóriába tartozik a Seasonic M12II is a maga 750 W teljesítményével. Megfelel az ATX 2.3 szabványnak, aktív PFC-vel, és legfőképp moduláris kábelezettséggel rendelkezik. A felhasznált lapos kábelek könnyen rendezhetőek, így szép rend tartható a számítógépház belsejében, a jobb szellőzésnek köszönhetően pedig végre bebiztosítható a jobb minőségű hűtés minden egyes alkatrész számára.


Seasonic M12II-750 Evo

Teljesen moduláris kábelezés

Seasonic a csúcs

A felhasznált alkatrészek a legjobb japán gyárakból származnak. Teljes magabiztonsággal teljesíti a 80 Plus Bronze tanúsítvány követelményeit. A prémium kategóriás alkatrészek hűtéséről egy csendes 120 mm átmérőjű ventilátor gondoskodik S2FC (Smart & Silent Fan Control) regulációval, amely garantálja, hogy a ventilátor kizárólag akkora fordulatszámon fog pörögni, amekkora minimálisan szükséges a maximálisan hatékony hűtéshez.

A hatékony légáramlást segíti még a méhkasra emlékeztető szerkezet is. Természetesen a tápegység biztonsági védelmek egész palettájával rendelkezik a teljesen biztonságos tápellátás érdekében.

 

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 750 W
Formátum ATX

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Levehető kábelek, Aktív PFC, Termikus sebesség szabályozó, Power switch

Hatékonyság

Tanúsítvány 80 PLUS Bronze

Csatlakozók

Konnektorok ATX 24pin
PCI express 8-pin-es csatlakozók száma
15-pines SATA csatlakozók száma 10×
Molex FDD 4-pin száma
Molex FDD 4-pin száma

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 120 mm

Méret

Szélesség 150 mm (15 cm)
Magasság 86 mm (8,6 cm)
Mélység 170 mm (17 cm)
Kód:  UD932a3c
Termékszám:  1T275BHA23B10W

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15