Oldal frissítése

Seasonic Focus 650 Gold Semi-modular

4,9 115 értékelés
39 290 Ft

Seasonic Focus 650 Gold Semi-modular

Egy számítógép, munkaállomás vagy szerver sem képes megfelelő tápellátás nélkül működni. Ezért nem szabad alábecsülni e komponens kiválasztásának fontosságát. Amellett, hogy biztosítja a számítógép tápellátását befolyásolja az alkatrészek élettartamát és az energiafogyasztás mértékét. A(z) Seasonic Focus Plus 650 Gold Semi-modular felel az elektromos feszültség biztonságos átviteléről az arra kijelölt áramkörökhöz, ami ezt követően táplálja a beszerelt komponenseket. Ez az ATX tápegység 650 W teljesítménnyel ajánlott megoldás magasabb osztályba tartozó számítógépekhez. A tápegység 120mm -es ventilátorral bír, ami minimalizálja az igazán magas hőmérsékletet és meghosszabbítja az élettartamot. Az áramfelvételt fel lehet függeszteni az integrált kapcsoló használatával. Az összes PC-tápegység meg van jelölve azzal az információval, hogyan jár el a bemeneti feszültség tekintetében. A(z) 80 PLUS Gold tanúsítvány akár 90 %-os hatékonyságú működést fejez ki. A levehető tápkábelek segítenek megakadályozni a káoszt a PC-házban.

A(z) Seasonic Focus Plus 650 Gold Semi-modular PC tápegység legfőbb jellemzői

  • Az ATX jelenleg az egyik legkeresettebb formátum
  • 80 PLUS Gold tanúsítvánnyal rendelkezik, ami akár 90 %-os hatékonyságot jelent a bemeneti feszültség felhasználásának tekintetében
  • Ez a tápegység 4 × PCI-E csatlakozót birtokol nagy teljesítményű videokártyák csatlakoztatásához
  • 8 × SATA csatlakozó is megtalálható rajta merevlemezek, CD/DVD meghajtók csatlakoztatásához
  • Védelem típusa: túlfeszültség védelem (OVP), túlfeszültség védelem (UVP), túláram védelem (OCP), túlterhelés elleni védelem (OCP), rövidzárlat elleni védelem (SCP) és túlmelegedés ellen védelem (OTP)

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 650 W
Formátum ATX
Moduláris Semi

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Levehető kábelek, Aktív PFC, Termikus sebesség szabályozó, Power switch
Védelem típusa Túlfeszültség védelem (OVP), Túlfeszültség védelem (UVP), Túláram védelem (OCP), Túlterhelés elleni védelem (OCP), Rövidzárlat elleni védelem (SCP), Túlmelegedés ellen védelem (OTP)

Hatékonyság

Tanúsítvány 80 PLUS Gold
Hatékonyság 90 %

Csatlakozók

Konnektorok ATX 20+4pin, CPU 8pin / 4+4pin, Floppy 4pin, Molex 4pin, PCI-E 8pin / 6+2pin, SATA 15pin
PCI Express 8pin / 6+2pin 4db
15-pines SATA csatlakozók száma
Molex FDD 4-pin száma
Molex FDD 4-pin száma

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 120 mm

Méret

Szélesség 150 mm (15 cm)
Magasság 86 mm (8,6 cm)
Mélység 140 mm (14 cm)
Kód:  UE313s1b
Jótállás: 84 hónap
Termékszám:  FOCUS-GM-650
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20