Oldal frissítése

Sealpod FeePod Tchibohoz

4,2 11 értékelés
9 990 Ft

Sealpod FeePod Tchibohoz

Van otthon egy Tchibo kapszulás kávéfőződ, de unod már, hogy folyton eredeti kapszulákat kell vásárolnod? Próbáld ki a Tchibo újratölthető Sealpod FeePod kapszulát, amelyet az általad választott őrölt kávéval tölthetsz meg. Ez garantálja, hogy a kávéd mindig friss lesz. Ráadásul nem kell drága kapszulákra költened, mivel ezt az egy kapszulát újra és újra feltöltheted. A kávé elkészítésének ez a módja környezetbarátabb, mivel nem kell minden csésze után kidobnod az egyszer használatos műanyag kapszulát. A Tchibo Sealpod FeePod kompatibilis a legtöbb Tchibo kávéfőzővel:K-FEE, Cafissimo, Caffitaly és Verismo. A kapszula rozsdamentes acélból, a kupak pedig BPA-mentes szilikonból készült.

A Tchibo Sealpod FeePod újratölthető kapszula legfontosabb jellemzői

  • A Sealpod FeePoddal nem kell pénzt költened kapszulákra
  • Az újratölthető kapszula a bármennyiszer használható
  • Töltsd meg a Sealpod FeePodot a választott őrölt kávéval
  • Minden egyes csésze után nem kell eldobnod az egyszer használatos kapszulát
  • A Sealpod Feepod kompatibilis a legtöbb Tchibo kávéfőzővel

Hogyan kell használni a Sealpod FeePod kapszulát?

A Sealpod FeePod újratölthető kapszula használata egyszerű. Először is, töltsd tele a Sealpod FeePod kapszulát az általad választott őrölt kávéval. Töltsd be a kávét a mérőpohár segítségével, helyezz rá egy papírszűrőt, és zárd le a kapszulát a szilikon kupakkal. Most már a Sealpod FeePod kapszulád használatra kész. Helyezd a kapszulát a kávéfőzőbe úgy, hogy a tű a kupakon található lyukba illeszkedjen.

A csomag tartalma: 
1× rozsdamentes acél Sealpod FeePod kapszula
1× műanyag mérőpohár
100× papírszűrő


Paraméterek

Típus

Típus Készlet
Kód:  SEACK973
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  711347732973

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15