Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Seagate SkyHawk 1TB

5 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Seagate SkyHawk 1TB


Maximális irányítás

A Seagate SkyHawk nagy kapacitású merevlemezeit DVR és NVR felvevő rendszerekhez optimalizálták nagy terhelésű non-stop használatra. Az eszköz fejlett ImagePerfect funkcióval rendelkezik, amely minimálisra csökkenti a képek átugrását a sebesség felgyorsítása esetén és biztosítja a sima és tiszta képátvitel lehetőségét.


Okos, erős és biztonságos

A SkyHawk sorozat ötvözi a kiváló minőségű tervezést, a nagy teljesítményt és a maximális megbízhatóságot. A SATA III maximálisan 600 MB/s adatátviteli sebességet biztosít, 64 MB gyorsítótárral és 5.900-as fordulatszámmal gyors válaszadást és azonnali hozzáférést biztosít az elraktározott adatokhoz. Emellett a RAID csatlakozást is támogatja.


Dolgos merevlemez

A SkyHawk merevlemezeket elsősorban, olyan helyekhez ajánljuk, ahol szükség van arra, hogy mindennap hozzáférhessenek az adatokhoz maximális megbízhatóság mellett. Ideális, biztonsági kamerák felvételeinek tárolásához, ugyanis egyszerre akár 64 HD kamera kezelésére képes. A SkyHawk merevlemezeket évi 180 TB terheléshez tervezték.


Biztonságban tartja az adataidat

Add meg adataid számára a maximális biztonságot a legextrémebb környezeti körülmények között is. Alacsony energiafogyasztásának és tartós tervezésének köszönhetően garantálja a hosszútávú megbízhatóságot nagy terhelés mellett is. Az eszköz mindenféle probléma nélkül üzemel 0 és 70 °C közötti hőmérsékleten.


Ideális több lemezes rendszerekhez

Az erőteljes kialakításával lehetővé teszi a megbízható tárolást több mint 8 meghajtóval rendelkező DVR és NVR rendszerekben. A robosztus feldolgozással kiküszöböli a lemezek rezgéseit a maximális teljesítmény és a gyors válasz fenntartása érdekében, pl. RAID-lemezek csatlakoztatásakor.


Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 1 000 GB (1 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 3.5"
Lemez tárolókapacitása 1 000 GB (0,98 TB)

Méret

Szélesség 101,85 mm (10,19 cm)
Magasság 20,2 mm (2,02 cm)
Mélység 146,99 mm (14,7 cm)

Tömeg

Tömeg 415 g (0,42 kg)

Szín

Szín Ezüst

Sorozat

Lemez sorozata Seagate Skyhawk

Hasznosítás

Rendeltetés Szerverhez, Adattároló, Kamerarendszerekhez, Belső

Tulajdonságok

Belső interfész SATA III
Olvasási sebesség 180 MB/s
Memória cache 64 MB
Vezérlő Seagate
Speciális funkciók RAID
Mean Time Before Failure 1 000 000 óra
Work Load Rate 180 TB/év

Fogyasztás

Maximális fogyasztás 5,6 W
Általános fogyasztás 4 W
Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,5 W (500 mW)
Kód:  FX188s1
Termékszám:  ST1000VX005
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15