Oldal frissítése

Seagate PlayStation Game Drive 2TB

4,8 6 értékelés

Seagate PlayStation Game Drive 2TB

PlayStation Game Drive

Több játék tárolására PlayStation 3 és PlayStation 4 konzolokhoz

Emeld játékad egy következő szintre 

Semmi sem korlátozza jobban a játékosokat, mint egy betelt merevlemez. Bővítsd konzolod kapacitását a Seagate Game Drive-al, az egyetlen külső merevlemezzel, amelyet kifejezetten a PlayStation 3 vagy a PlayStation 4 konzolohoz terveztek.

  • Növelje PlayStation kapacitását és teljesítményét.
  • Több mint 50 PS4 játékot tárolhatsz egy 2 TB-os lemezen.
  • Egyszerűen csatlakoztatható, így azonnal hozzáférhetsz a játékaidhoz- anélkül, hogy elveszítenéd a PlayStation garanciáját.

Tartsd meg az összes kedvenc játékaidat

2 TB tárhellyel szinte mindent megtartsz - beleértve kedvenc játékainkat - a PS3 vagy PS4 konzolon. A több mint 50 játék* vagy nagyméretű filmek tárolására alkalmas, így már nem kell törölni a játékokat, hogy újat tudj telepíteni.


Extra teljesítmény

A rendszer indítása után azonnal láthatod a játékaidat anélkül, hogy hosszú ideig kellene várni a folyamatjelző sávra. Ez nem minden - Az Adaptive Memory technológia tovább növeli a teljesítményt, úgy, hogy megjegyzi a gyakran indított játékokat.

Villámsebesség

Függetlenül attól, hogy PS3 vagy PS4 konzolod van, a Sony Game Drive telepítése nem okozhat gondot az útmutatóval - mindezt a garancia elvesztése nélkül**. Egyszerűen csak cseréld ki a gyárilag beépített merevlemezt a Game Drive-al, és már másolhatod is át a játékaidat.


A csomagban található

  • Seagate® PlayStation Game Drive
  • Gyors telepítési útmutató
     

* Átlagos játék méret: 35-50 GB
** A felhasználó vállalja a teljes felelősséget a lemez cserééjért.


A híres Silicon Valley székhelyű amerikai társaság, világelső a merevlemezek gyártásában és eladásában az asztali számítógépek, notebookok és egyéb eszközök számára. A Seagate termékek a maximális megbízhatóságra irányulnak az adatai megőrzésének területén, amit a mai világban, amikor a vállalati és személyes adatainak a fontossága folyamatosan növekszik, bizonyosan értékelni fog. Évről évre hasznos innovációkat hoz, amelyek biztosítják a magas átviteli sebességet, biztonságot és a megosztás lehetőségét is. Mentse el és ossza meg az adatait biztonságosan és megbízhatóan - válassza a Seagate termékeket.?
 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 2 000 GB (2 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 2.5"

Méret

Szélesség 69,7 mm (6,97 cm)
Magasság 9,5 mm (0,95 cm)
Mélység 99,6 mm (9,96 cm)

Szín

Szín Ezüst

Hasznosítás

Rendeltetés Adattároló
Kód:  FR066f
Termékszám:  STBD2000103
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15