Oldal frissítése

Seagate One Touch portable

4,3 22 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Seagate One Touch portable

Ha egyszerre nagyobb mennyiségű adatot szeretnél lementeni, a legjobb választás egy Seagate One Touch portable külső HDD A 2,5" méretű külső meghajtó leginkább azoknak ajánlott, akik sokat utaznak és szeretik a praktikus dolgokat. Mivel ez egy kisebb eszköz, nincs szüksége külső energiaforrásra. A hagyományos külső HDD legnagyobb pozitívuma alacsony ára és nagy kapacitása. De szükséges megemlíteni, hogy a vibrációk és rezgések nem tesznek jót neki. Használata inkább háztartásokban javasolt, ahol ritkábban teszik majd át.

A formás Seagate One Touch portable külső winchester fontosabb paraméterei

  • A modern Seagate One Touch portable kis méretének köszönhetően nem foglal sok helyet
  • A külső tárhely típusa: HDD
  • Interfész: USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
  • Konnektorok: Micro USB-B
  • Tömege: 268 g

Az ízléses Seagate One Touch portable sebessége és csatlakoztatási lehetőségei

A külső meghajtó és egyéb eszközök közötti adatátvitelt Micro USB-B csatlakozó közvetíti. A doboz tartalma (a külső winchesteren kívül): kábel és biztonsági mentési szoftver.

Seagate külső HDD kapacitás

Kód:  NADFR055c5a

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15