Oldal frissítése

Seagate NAS PRO 6bay 24 TB STDF24000200

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Seagate NAS PRO 6bay 24 TB STDF24000200

Kap az Ön oldalán tároló a szükséges szolgáltatásokat, hogy növekszik a vállalkozás, anélkül, hogy tölteni az értékes időt. Központosítja az adatokat, és kényeztesse magát a nemtörődömség. Vaše kriticky důležité soubory jsou v bezpečí a přístupné všem vyčleněným uživatelům. Kiváló teljesítmény a fájlok átvitele folyton simán akár 25 egyidejű felhasználó.

Távoli hozzáférés kattintással

Seagate smeghajtó legegyszerűbb, leginkább intuitív módon, hogy csatlakozzon hozzánk, ha az irodán kívül, és azt szeretné, hogy a fájlokat. V podstatě jakéhokoliv zařízení připojené k internetu stačí kliknutí na ikonu Sdrive a máte okamžitý přístup. Megtalálása egy adott fájlt, és az átadás az új dokumentumokat a NAS gyerekjáték.

legfontosabb jellemzői

  • A NAS OS 4 egy intuitív interfész
  • Seagate optimalizált NAS
  • A kapacitás telepített meghajtók 24 TB
  • Erős hardver által vezetett kétmagos Intel
  • Fájlátvitel sebesség akár 200 MB / s
  • Smeghajtó - hozzáférés bármilyen PC vagy laptop
  • Széles körű támogatást a hálózati protokollok és szolgáltatások

NAS egy okos rendszer

A NAS OS 4 fogja a csapat társ-megosztás, amely ösztönösen konfigurálható és kompatibilis minden platformon. A folyamatban lévő projektek elérhető lesz egy laptop, munkaállomás a táblagép és okostelefon. Szintén támogatja az egyetemes DLNA streaming multimédiás tartalmat smart TV, asztal a játékosok és a forma. Ez lehet egy belső rendszert OS 4-kiegészítő funkcionális alkalmazások, mint például a web WordPress blog, ownCloud, BitTorrent szinkronizálás és még sokan mások.

A megbízhatóságra

NAS használ pontosan meghajtók optimalizált vállalati tárolási követelményeknek. Ezek merevlemezek kifejezetten működtetni 24 × 7, és sokkal megbízhatóbbak, mint a hagyományos merevlemezek asztali számítógépek. Ezek a fokozott tolerancia a rezgés és a fejlett menedzsment funkciók, többek között több profilt kimenet. Ez az állomás fel van szerelve egy pár állítható meghajtókat RAID tükör, így nem történik adatvesztés esetén is a merevlemez meghibásodása.

Paraméterek

Tárhely

Lemezek kapacitása (összesen) 24 TB
Meghajtóval foglalt fiókok száma 6 ×

Teljesítmény

Processzor frekvencia 1,7 GHz
Processzor Intel Dual Core

Használat

Használat Otthoni, Céges
Kivitelezés Desktop

Interfész

LAN 2 ×
USB 2.0 1 ×
Kód:  FR024q2d
Termékszám:  STDF24000200
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05