Oldal frissítése

Seagate Momentus Thin 500GB

4,7 150 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Seagate Momentus Thin 500GB

Gyors, megbízható és kompakt merevlemez, 2.5” formátummal, 500GB kapacitással, amely hardveres titkosítással védett. Paramétereivel leginkább kisebb notebookokba vagy más mobil eszközbe ajánlott. Felelősségteljes személyek értékelni fogják, hogy eltulajdonítás esetén sem kerülnek a fontos adatok illetéktelen kezekbe.
A nagy sebességű 5400rpm fordulatszám garantálja a remek adathozzáférést és a lemez nagyon gyors válaszidejét. A zökkenőmentes munkát a 16MB-os cache memória biztosítja. Alacsony energiafogyasztása megbízhatóságot kínál. SATA II csatolófelületen keresztül köthető a készülékhez. Természetesen nem hiányozhat az optimalizáló NCQ technológia sem, amely a lemez tartalmának újrarendezését végzi, optimalizálva az írás és olvasás parancsainak végrehajtását. A processzortól érkező utasítások elemzése után a lehető legkisebb a fejpozícionálási idő. Végeredményben csökken az olvasófej rezgése és rövidül az adatokhoz való hozzáférési idő.
Paraméterek és specifikációk:
Funkciók:
Hardveres titkosítás

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 500 GB (0,5 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 2.5"

Méret

Szélesség 70 mm (7 cm)
Magasság 7 mm (0,7 cm)
Mélység 100 mm (10 cm)

Tömeg

Tömeg 95 g (0,1 kg)

Szín

Szín Szürke

Hasznosítás

Rendeltetés Laptopba

Tulajdonságok

Belső interfész SATA II
Memória cache 16 MB

Fogyasztás

Általános fogyasztás 1,4 W
Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,45 W (450 mW)
Kód:  FP659t4
Termékszám:  ST500LT012
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20