Oldal frissítése

Seagate Momentus FDE Vékony 320 gigabájt

4,5 32 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Seagate Momentus FDE Vékony 320 gigabájt

Gyors, megbízható és kompakt magasság merevlemez mérete 2,5 "320 GB-os kapacitással, amely képes biztosítani a hardver alapú titkosítást! A paraméterek elsősorban a kisebb méretű laptopok és más hordozható eszközök. Ideális esetben ez nyilvánvaló felelős alkalmazottak, akik elismerik, hogy a lopás során csökkent a kritikus adatok illetéktelen kezekbe.
Nagy sebességű 5400 RPM percenkénti fordulatszám biztosítja a kiváló hozzáférést késleltetést és gyors választ meghajtót. A kiegyensúlyozott működése fel van szerelve egy puffer mérete 16 megabájt Alacsony áramfogyasztás biztosítja a nagyobb megbízhatóság és hosszabb megbízhatóságát. Csatlakozás a készülék be van kapcsolva a SATA II interfész. Van is optimalizálás NCQ, amely követelményeket támaszt olvassák a puffer, és ismerve a helyzetét az olvasófej beállítja az optimális útvonalat a leggyorsabb lépés a kívánt helyre. Követelmények hozzáférést a lemez folyamatosan értékelik, nyomvonal fejeket is módosították. Ennek eredményeként, ez csökkenti a rezgést az olvasási fejek, és felgyorsítja a hozzáférést a lemezt.

 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 320 GB (0,32 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 2.5"

Méret

Szélesség 70 mm (7 cm)
Magasság 7 mm (0,7 cm)
Mélység 100 mm (10 cm)

Tömeg

Tömeg 95 g (0,1 kg)

Szín

Szín Szürke

Hasznosítás

Rendeltetés Laptopba

Tulajdonságok

Belső interfész SATA II
Memória cache 16 MB

Fogyasztás

Általános fogyasztás 1,4 W
Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,48 W (480 mW)
Kód:  FP659t2
Termékszám:  ST320LT012

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10