Oldal frissítése

Seagate IronWolf Pro 8TB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Seagate IronWolf Pro 8TB


Csúcsteljesítmény és maximális megbízhatóság

Az IRONWOLF Pro Series merevlemez készen áll a folyamatos üzemre, amelyet a NAS adattároló rendszerek igényelnek. Az AgileArray modern és fejlett technológiának köszönhetően szinte már földöntúli a megbízhatósága és a válaszideje. A készülék lehetővé teszi a könnyű skálázhatóságát a RAID támogatás segítségével és energiát takarít meg fejlett energia gazdaságosságának köszönhetően.


A kereskedelmi és vállalati használatra tervezve

A Seagate IronWolf PRO Series-t igazi professzionális szakembereknek tervezték már csak a neve és a paraméterei alapján is. Gigantikus tárhelyének köszönhetően leginkább a nagyvállalatok lelik majd benne legnagyobb hasznukat. A SATA III-as interfésznek köszönhetően maximális adatátviteli sebessége 600 MB/s és a merevlemez visszafele is kompatibilis a régebbi SATA II és SATA szabványokat. A lemezei 7200 fordulat/perc sebességgel forognak, és 256 MB gyorsítótár áll rendelkezésre a gyorsabb válaszadási sebesség érdekében.


Csökkentse a lemezek rezgését

Az IronWolf-ot speciális érzékelőkkel szerelték fel, amelyek kiküszöbölik a lemezek rezgéseit, így biztosítja a konzisztens teljesítményt és megbízható működést akár még többrekeszes NAS rendszerekben is. Erőteljes RAID maximalizálja válaszadási sebességet és a lemez élettartamát Error Recovery Control-nak köszönhetően.


Aktív adatvédelem

Az IronWolf Pro Series-t fejlett funkciókkal szerelték fel, amelyek biztosítják a merevlemez zavartalan működését és meghosszabbítják az élettartamát. Synology DiskStation Manager 6.1 automatikusan elemezi a merevlemezt és folyamatosan tájékoztatást ad annak "egészségügyi" állapotáról, továbbá ajánlásokat tesz az adatok biztonságának növelése érdekében.


Több felhasználó egyidejű hozzáférése

A NAS rendszerű tárolóegységet  optimalizálták több felhasználó egyidejű hozzáféréséhez napi 24 órán át, a hét mindennapján. A készülék tökéletesen képes kezelni akár 300 TB évenkénti munkaterhelést is. A távoli hozzáférésnek köszönhetően a tárolt fájlok mindig azonnal és könnyen érhetőek el, illetve megoszthatók szinte bárhonnan.


Az otthoni szervered

Az IronWolf kiválóan alkalmas egy otthoni multimédiás NAS birodalom felépítéséhez. 8 TB kapacitásával és nagy teljesítményével, korlátlan hozzáférést biztosít akár több ezer egész estés hosszúságú HD minőségű filmhez, és még ennél is több képet képes tárolni, amelyeket mostantól könnyedén megtekinthetsz akár a tévéden, akár számítógépeden vagy telefonodon.


 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 8 000 GB (8 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 3.5"
Lemez tárolókapacitása 8 192 GB (8 TB)

Méret

Szélesség 101,6 mm (10,16 cm)
Magasság 26,11 mm (2,61 cm)
Mélység 146,99 mm (14,7 cm)

Szín

Szín Ezüst

Hasznosítás

Rendeltetés Számítógépekhez, Szerverhez

Tulajdonságok

Belső interfész SATA III
Memória cache 256 MB
Vezérlő Seagate
Kód:  FP985e1
Termékszám:  ST8000NE0004
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10