Oldal frissítése

Seagate IronWolf 6TB

4,7 252 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Seagate IronWolf 6TB



Csúcsteljesítmény és maximális megbízhatóság

Az IronWolf meghajtó kész kezelni a NAS adattárolás folyamatos terhelését. A fejlett AgileArray technológiának köszönhetően kifejezetten megbízható. A RAID támogatás mellett az eszköz könnyen skálázható és energiagazdálkodása fejlett.


Kisvállalkozások és háztartások számára ideális

Az otthoni felhasználású eszközök mellett se érezd magad korlátok közé szorítva, otthoni tárolóegységedben használd a nagy teljesítményű Seagate IronWolf 6TB merevlemezt. A SATA III felületen akár 600 MB/s sebesség is elérhető, de a meghajtó visszafelé kompatibilis a SATA II és SATA szabványokkkal. A lemez forgási sebessége 7200 rpm és a 256MB-os puffer gyorsabb reakcióidőt nyújt.


Kevesebb vibráció

Az IronWolf meghajtóinak különleges érzékelői állandó teljesítmény mellett megbízhatóan működnek, még a több slotos NAS egységekben is. A nagy teljesítményű RAID az Error Recovery Control segítségével maximalizálja a lemez reakcióidejét és tartósságát.


Aktív adatvédelem

Az IronWolf számos modern funkcióval biztosítja a zökeknőmentes működést és a megnövelt élettartamot. A Synology DiskStation Manager 6.1 automatikusan elemzi a lemezt, tájékoztat a meghajtó állapotáról és javaslatokat tesz az adatbiztonság növelésére.


Többfelhasználós hozzáférés

A NAS tárolót több felhasználó nonstop hozzáféréséhez optimslizálták. Az egység évente akár 180TB terheléssel is képes megbirkózni. Távoli elérésnél a fájlok mindig kéznél vannak, szinte bárhonnan könnyen készíthetsz mentéseket vagy megoszthatod azokat.


Otthoni szervere

Az IronWolf meghajtó otthoni multimédiás NAS rendszerek kiépítéséhez ideális. 6TB kapacitása és nagy teljesítménye több száz órányi korlátlan hozzáférést biztosít a HD minőségű filmekhez, amelyeket ezek után egyszerűen játszhatsz le tévéden, számítógépeden vagy a mobilodon.


 

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 6 000 GB (6 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 3.5"

Méret

Szélesség 101,6 mm (10,16 cm)
Magasság 26,11 mm (2,61 cm)
Mélység 146,99 mm (14,7 cm)

Tömeg

Tömeg 705 g (0,71 kg)

Szín

Szín Ezüst

Sorozat

Lemez sorozata Seagate IronWolf

Hasznosítás

Rendeltetés Adattároló, Belső

Tulajdonságok

Belső interfész SATA III
Memória cache 256 MB
Speciális funkciók RAID
Mean Time Before Failure 1 000 000 óra
Work Load Rate 180 TB/év

Fogyasztás

Maximális fogyasztás 9 W
Általános fogyasztás 7,2 W
Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,6 W (600 mW)
Kód:  FP995u6g1
Termékszám:  ST6000VN0033
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10