Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Seagate FireCuda Gaming HDD 2TB

5 5 értékelés
41 110 Ft

Seagate FireCuda Gaming HDD 2TB

Seagate FireCuda Gaming HDD külső merevlemez 2 TB kapacitással

Csatlakoztasd a Seagate FireCuda Gaming HDD-t számítógépedhez, és induljon el egy újabb játékkaland. A Seagate FireCuda merevlemez merész dizájnt kínál lenyűgöző RGB LED háttérvilágítással. A könnyű használatnak köszönhetően pedig mindig magaddal viheted játékaidat. A legérdekesebb előnyök közé tartozik a Razer Chroma platform vagy a 36 hónapos előfizetés a Seagate Data Recovery szolgáltatásra, amelynek köszönhetően az adatok visszanyerhetők a meghibásodott merevlemezről.

A Seagate FireCuda Gaming HDD, 2 TB legfontosabb jellemzői

  • Külső merevlemez 2 TB kapacitással
  • Plug-and-play - az áramellátás közvetlenül az USB 3.2 Gen 1 portról megoldott
  • A Razer Chroma RGB technológia támogatása lehetővé teszi a játéksarok összes kompatibilis perifériájának szinkronizálását
  • Az ingyenes Seagate Toolkit szoftverrel igényeid szerint beállíthatod az állítható RGB háttérvilágítás színeit és mintáit
  • A Seagate FireCuda Gaming HDD fizikailag kicsi kialakítású, köszönhetően a 2,5 hüvelykes lemez használatának
Seagate FireCuda Gaming

2 TB kapacitású Seagate külső merevlemez

A Seagate FireCuda Gaming HDD egy 2 TB-os külső merevlemez több tucat játékot képes tárolni. Természetesen a szabad hely más multimédia fájlokhoz is felhasználható. A Seagate FireCuda Gaming HDD-k legfeljebb 5 TB kapacitással készülnek.

Seagate FireCuda Gaming

Stílusos RGB háttérvilágítás

A gamerek imádják a kiváló minőségű RGB háttérvilágítást, amelyet természetesen támogat a Seagate FireCuda Gaming HDD külső merevlemez. A szélén található LED-szalag tökéletesen kiegészíti a játéktér hangulatát.

Seagate FireCuda Gaming

A Seagate FireCuda Gaming HDD nagyszerű dizájnnal rendelkezik

A Seagate FireCuda Gaming HDD merész és könnyen felismerhető kialakítással rendelkezik, amelyet biztosan szeretni fogsz.

Seagate FireCuda Gaming

Szinkronizáld a Seagate merevlemez háttérvilágítását a többi kiegészítőddel

A Seagate FireCuda Gaming HDD külső merevlemez előnye a Razer Chroma RGB platform támogatása. Ez megkönnyíti az effektusok szinkronizálását más kiegészítőkkel.

Seagate FireCuda Gaming

Könnyen kezelhető

Keress egy szabad USB-portot, és egyszerűen csatlakoztasd a Seagate FireCuda Gaming HDD-t. Azonnal pontosan úgy fog működni, ahogy kell.

Seagate FireCuda Gaming

Seagate Data Recovery

Előfordulhat, hogy egy új lemez tönkremegy. Ezért hasznos lesz számodra az ingyenes Seagate Data Recovery szolgáltatás. A Seagate szakértői több mint 90% -ban sikeresek az adatok helyreállításában, amelyeket aztán egy új Seagate FireCuda Gaming HDD lemezre írnak, és elküldik a címedre.


Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárhelykapacitás 2 000 GB (2 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 2.5"
Lemez tárolókapacitása 2 000 GB (1,95 TB)

Méret

Szélesség 122,5 mm (12,25 cm)
Magasság 14,5 mm (1,45 cm)
Mélység 80 mm (8 cm)

Tömeg

Tömeg 167 g (0,17 kg)

Szín

Szín Fekete

Tulajdonságok

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Csatlakozó Micro USB-B
Csomag tartalma Kábel

Hasznosítás

Rendeltetés Gamer, Külső
Kód:  FR065g3
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  STKL2000400
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15