Oldal frissítése

Seagate Enterprise Capacity 6TB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Seagate Enterprise Capacity 6TB

Merevlemez Seagate Enterprise Capacity az új utód Constellation ES sorozat, ami a konkurens modellek kategóriájában körvonalazza a remek energiahatékonyság és hatalmas kapacitás adatok.Ellen elődei javult hibajavítás, szuper-paritás nedvesség elleni védelemmel, amely megtartja a lemez működik még a legzordabb körülmények között. Adatátvitel kínál nagy teljesítményű 6 Gb / s. 

Az Ön üzleti így nem csak egy gyors meghajtót fényűzően nagy cache, de egy lemez, amely nagyon alacsony energiafogyasztás. Takarékoskodik az energiával költségek áthajtani a menedzsment PowerChoice fogyasztást akár 90%. Adatvédelmi felelős az amerikai kormány szabványos - SED FIPS 140-2 amely előírja a titkosítás és a kapcsolódó biztonsági követelményeket az IT termékek. Seagate Enterprise Capacity kitűnő választás megbízható működése 24 × 7 nagy kapacitású RAID tömbök, külső tároló SAN, NAS, DAS vagy vállalati megoldásokat adatmentési és helyreállítási.

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 6 000 GB (6 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 3.5"

Méret

Szélesség 101,85 mm (10,19 cm)
Magasság 26,1 mm (2,61 cm)
Mélység 147 mm (14,7 cm)

Tömeg

Tömeg 700 g (0,7 kg)

Szín

Szín Fekete

Hasznosítás

Rendeltetés Szerverhez, Adattároló

Tulajdonságok

Belső interfész SATA III
Memória cache 128 MB
Speciális funkciók RAID

Fogyasztás

Általános fogyasztás 11,86 W
Kód:  FX186d
Termékszám:  ST6000NM0024
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20