Oldal frissítése

Seagate Desktop HDD 8TB

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Seagate Desktop HDD 8TB

Merevlemez Series asztali ad az asztalon a megfelelő tárhelyet, ahol biztonságosan illeszkedjen a teljes gyűjtemény HD videó és zene a nagy felbontású, a család archív fényképek és részletes munka projektek. Adattárolás mindenféle támaszkodnak Seagate tároló, amely megvásárolható a kis pénzt. A lemez gyártása során a legmodernebb gyártási eljárásait, amelynek középpontjában a környezetről való gondoskodás.

Minden számítógépen

A rendszer nem támogatja a meghajtók nagyobb, mint 2 TB? Ne aggódj. Seagate biztosítja az eszközöket a hatékony felhasználását a nagy kapacitású merevlemez. DiscWizard eszköz lehetővé teszi a Windows számítógépeken használható még a legnagyobb egység.

Még egy hosszú sorában a tárolási igényeket tudja kezelni a nagy sebességű SATA III és a modern technológiák tervezési tevékenységek támogatásával egy nagy puffer. Stabil teljesítmény, és ösztönzi AcuTrac Secure Erase vigyázni fog biztonságosan ártalmatlanítani érzékeny tartalom.

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 8 000 GB (8 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 3.5"

Méret

Szélesség 101,6 mm (10,16 cm)
Magasság 26,11 mm (2,61 cm)
Mélység 146,99 mm (14,7 cm)

Tömeg

Tömeg 780 g (0,78 kg)

Szín

Szín Fekete

Hasznosítás

Rendeltetés Számítógépekhez

Tulajdonságok

Belső interfész SATA III
Memória cache 256 MB

Fogyasztás

Általános fogyasztás 9 W
Kód:  FX196d2
Termékszám:  ST8000DM002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10