Oldal frissítése

Seagate BarraCuda Pro 14TB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Seagate BarraCuda Pro 14TB


A Seagate BarraCuda legendás merevlemez-sorozat visszatért

A BarraCuda Pro sorozatú merevlemezek hatalmas kapacitást kínálnak asztali számítógépek számára. Gyorsasága, kiváló teljesítménye és nagy kapacitása tökéletes választássá teszi ezt a merevlemezt abban az esetben, ha szereted sokoldalúan felhasználni a rendelkezésre álló tárhelyet. Például játékhoz, multimédiához, munkához, vagy nagyobb megterhelést igénylő programokhoz. Gigászi mennyiségű tárhelyed lesz az adatok tárolásához is.



Stabil átviteli sebesség és SATA interfész-kompatibilitás

A paraméterei alapján a Seagate BarraCuda Pro otthoni vagy vállalati környezethez, igényes felhasználók számára készült. A szinte minden notebookban megtalálható SATA III interfésznek köszönhetően maximális kompatibilitás érhető el. A maximális átviteli sebesség akár 250 MB/s, a lemezek pedig 7200 fordulat/perc sebességgel forognak. 



Ideális kiegészítő kis SSD-hez

A Seagate BarraCuda Pro merevlemezek 2-14 TB kapacitásúak. Ez a tartomány minden olyan felhasználó számára alkalmas, akik az SSD-t használják elsődleges lemezként, majd sok szabad helyet igényelnek a multimédiás fájlok számára.



Aktív adatvédelem 2 év garanciával

A Seagate BarraCuda Pro merevlemezek egy speciális Rescue Data Recovery programban szerepelnek. Ha az első két évben a lemez összeomlik, a Seagate szakemberei valószínűleg helyre tudják állítani az adatokat ingyenesen. Ez a szolgáltatás általában 10 000 dollár értékű.


Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárhely típusa HDD
Formátum 3.5"
Lemez tárolókapacitása 14 336 GB (14 TB)

Méret

Szélesség 101,85 mm (10,19 cm)
Magasság 26,11 mm (2,61 cm)
Mélység 146,99 mm (14,7 cm)

Tömeg

Tömeg 690 g (0,69 kg)

Szín

Szín Ezüst

Sorozat

Lemez sorozata Seagate BarraCuda

Hasznosítás

Rendeltetés Számítógépekhez, Belső

Tulajdonságok

Belső interfész SATA III
Memória cache 256 MB

Fogyasztás

Általános fogyasztás 6,9 W
Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,8 W (800 mW)
Kód:  FX196d32
Termékszám:  ST14000DM001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05