Oldal frissítése

Seagate BackUp Plus Hub 6 TB + 2x USB, fekete

4,3 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Seagate BackUp Plus Hub 6 TB + 2x USB, fekete


Csinálj több helyet az életednek! 

A Seagate Backup Plus HUB Desktop külső merevlemez egy ideális eszköz az adataid biztonsági mentésére és az egész digitális világod megosztására. 6 TB kapacitás áll a rendelkezésedre, és hála az USB 3.0 interfésznek, biztosítva van a gyors adatátviteli sebesség, és mindenféle korlátozás nélkül van lehetőséged PC és Mac közötti adatátvitelre is. Ráadásul ez a modell az elülső részén még két darab praktikus USB 3.0 csatlakozóval is el van látva.



A Backup Plus HUB külső merevlemez "minden az egyben"-ként funkcionál - adattároló és fenomenális kapacitással megáldott töltőállomás is egyben - az okostelefonod és a tableted innentől kezdve már egycsapásra tölthető is, és végezheted róluk a biztonsági mentést is.


Annak köszönhetően, hogy az eszköz kompatibilis a Windows és a Mac OSX platformokkal egyaránt, lehetőség van az adatok átvitelére különböző operációs rendszerek között is anélkül, hogy formázni kelljen az adattárolót.


A Seagate Dashboarddal mindent szépen rendszerezhetsz

Készíts biztonsági másolatot minden dokumentumodról, fotódról és videódról a Seagate Dashboard program segítségével, beleértve azokat is, amelyeket a szociális hálókon, mint például a Facebook-on, Flickr-en vagy a Youtube-on is megoszthatasz! Egyszerűen csak kiválasztod a menteni kívánt mappákat, és semmi egyébbel már nem kell törődnöd. Mindig amikor a külső merevlemezt a számítógépedhez csatlakoztatod, minden új vagy megváltoztatott fájlod a háttérben automatikusan elmentődik. (A Mac OSX operációs rendszeren belül erre a Time Machine alkalmazás használatos.) 



Mi van a dobozban?

  • Seagate Backup Plus Desktop HUB külső merevlemez
  • Szoftver a biztonsági másolat elkészítéséhez: Seagate Dashboard
  • USB 3.0 kábel, plug-and-play
  • NTFS for Mac
  • Gyors használati útmutató

?


Paraméterek

Típus és kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 6 000 GB (6 TB)
Tárhely típusa HDD
Formátum 3.5"

Méret

Szélesség 41 mm (4,1 cm)
Magasság 118 mm (11,8 cm)
Mélység 98,1 mm (9,81 cm)

Szín

Szín Fekete

Tulajdonságok

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Csatlakozó Micro USB-B
Anyag Műanyag
Csomag tartalma Kábel

Hasznosítás

Rendeltetés Külső

Tulajdonságok

Külső interfész USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Micro USB-B
Kód:  FR056l2
Termékszám:  STEL6000200
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05