Oldal frissítése

Sea Summit, Comfort ligth, Mat L

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sea Summit, Comfort ligth, Mat L

Ez az egyik legnehezebb és legkényelmesebb matrac, amely kiviláglik a piacon. Ez egy kiváló minőségű kültéri matrac, az alakja a kényelemre és a súlycsökkentésre van igazítva. Réteges hibrid szerkezete van. Ez a szerkezet tartalmaz egy kettős réteget a törzsrész területén, ahol sűrűn, nagy számban helyezkednek el a levegő cellák és egy rétegű a következő területeken: a fej és láb, ahol a cellák átlagos számúak. A hibrid kivitel nagy érzékenységű és elegendő szigetelő vastagságot biztosít a nehezebb törzsnek és súlycsökkentést ér el a láb valamint a fej alatt. A rétegekhez egy többfunkciós szelep csatlakozik, amely lehetővé teszi a szuper gyors felfújást és leeresztést.

Aludj kényelmesen légrugós terméken

Az alvás az egyik alapvető emberi szükséglet. Ezért a Sea Summit a matrac fejlesztésére hatalmas mennyiségű időt, szakértelmet és vágyat szánt, hogy kényelmes legyen az alvás. A terhelés alatt minden egyesi ívelt levegő sejt cella függetlenül deformálódik, összhangban az Ön testének alakjával. A légrugó sejtek egy külön mintázatot követve,  egy nagy felületen vannak elrendezve. Az egyes rétegek felépítése így egyfajta ellenállással rendelkezve  kapcsolódik , magas hőszigetelő képességet hoz létre az egymáshoz kapcsolódással.

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű és tartós külső felfújható matrac
  • Magas szigetelési kapacitású légrugó cellák
  • Még egy nagyon könnyű szerkezeti kialakításon is kényelmes alvást biztosít
  • Szupergyorsan felfújó és leereszthető
  • Ez az új design már több díjat is nyert az USA-ban és Németországban
     

Műszaki adatok:

R-érték
1
Méretek
Hosszúság: 201 cm
Szélesség: 64 cm
Vastagság: 6.3 cm
Méretei összehajtogatott állapotban
Átmérő 8,5 cm
Hosszúság: 20 cm

Tömeg
695 g
A légrugó egységek száma:
396

 
Kód:  SPT1306
Termékszám:  9327868045099

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10