Oldal frissítése

ScreenShield Tempered Glass Samsung Galaxy S7 G930

3,1 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ScreenShield Tempered Glass Samsung Galaxy S7 G930

Ez a Samsung Galaxy S7 G930 mobiltelefonokra tervezett ScreenShield védőüveg garantálja a kijelző megbízható védelmét. Magasfokú keménységgel (9H) büszkélkedhet, amely biztosítja a megnövelt karcolás- és ütésállóságot. Mindemellett pedig csupán 0,26 mm vékony. Ez a lekerekített élű védőüveg a kiváló tulajdonságainak köszönhetően meggátolja az ujjlenyomatok keletkezését, illetve a zsírosodás sem fog többé problémát jelenteni. A felhelyezése roppant egyszerű, amely során semmiféle légbuborék nem keletkezik. Ezen felül pedig még élettartam-garanciával is el lett látva, tehát ha beszerzed magadnak, akkor gyakorlatilag nem is tudsz veszteni rajta. 

Legfontosabb jellemzők

  • Védőüveg a kijelző magasfokú védelme érdekében
  • Nagymértékben ütés- és karcolásálló
  • Magasfokú érintésérzékenység
  • Egyszerű felhelyezés
  • Élettartam-garancia

Alza tesztelés

A technikusaink minden üvegtípust leteszteltek az adott telefonokra, amelyekre tervezve lettek. Ezzel megakadályozható, hogy olyan terméket forgalmazzunk, amely nem kompatibilis az adott modellel. A mobiltelefonra helyezett edzett üveg fényképe, amely a mi technikusunk által lett lefényképezve, megtalálható a galériában.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S7

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság 0,26 mm
Keménység 9H
Kód:  ASH006f3d
Termékszám:  SAM-TGTG930-D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10