Oldal frissítése

ScreenShield Samsung Ativ Tab 700T1C a tablet teljes felületére

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

ScreenShield Samsung Ativ Tab 700T1C a tablet teljes felületére

A ScreenShield minőségi fólia egy nagyszerű termék, amely segítségével sokáig tökéletes állapotban őrizheted meg Samsung Ativ Tab 700T1C tabletedet. A felhelyezése csak néhány másodpercet vesz igénybe, és ezt követően azonnal biztosítja a védelmet karcolás ellen. A fólia teljesen átlátszó és mindemellett elfedi a már meglévő kisebb karcolásokat.
A ScreenShield fólia megbízhatóan csökkenti az elkoszolódást vagy a sérülés veszélyét, lehetővé téve ez által hogy tableted hosszú ideig megmaradjon kifogástalan állapotban. A mindennapi használat során a fólia nem észrevehető és semmilyen módon nem befolyásolja az eszköz kezelhetőséget. Köszönhetően a rendkívüli ellenállóképességének, a gyártó megengedheti magának, hogy életre szóló garanciát vállaljon a termékre.
Műszaki adatok:
Megfelelő:
Samsung Ativ Tab 700T1C
A csomag tartalma:
ScreenShield védőfólia a tablet teljes felületére
Törlő a ScreenShield fóliához
Tisztítókendő
Folyadék a felhelyezéshez permetezővel

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Kijelzőre és hátoldali

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő, Spatula, Védőfólia folyadék
Kód:  SSH009k6
Termékszám:  SAM-700T1C-B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05