Oldal frissítése

ScreenShield Samsung Ativ Tab 700T1C tablet képernyőre

1,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

ScreenShield Samsung Ativ Tab 700T1C tablet képernyőre

Minőségi ScreenShield fólia a Samsung ATIV Tab 700T1C tablet kijelzőjének tökéletes állapotban tartásának nagyszerű eszköze. A tényleges felhelyezés csak néhány másodpercet vesz igénybe, ezt követően az eszköz számára bármilyen karcolás elleni azonnali tökéletes védelmet biztosít. A fólia teljesen átlátszó, és emellett lefedi a már meglévő kisebb karcolásokat is.
A ScreenShield fólia megbízhatóan csökkenti a tablet sérüléseinek vagy szennyeződéseinek esélyét, ennek köszönhetően nagyon hosszú ideig valóban kifogástalan állapotban tartja. A mindennapi használat során a fólia alig észrevehető és semmilyen módon nem befolyásolja annak kezelhetőségét. Rendkívüli ellenállásának köszönhetően a gyártó egy életre szóló garanciát engedhet meg magának.
Műszaki adatok:
Ajánlott:
Samsung Ativ Tab 700T1C készülékre
A csomag tartalma:
ScreenShield védőfólia tablet képernyőre
Spatula ScreenShield
Törlőkendő
Folyadék a felhelyezéshez - spray

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Kijelzőre

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő, Spatula, Védőfólia folyadék
Kód:  SSH009k5
Termékszám:  SAM-700T1C-D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10